Pages

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018

ΟΙ "ΛΑΓΟΙ" ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ.

Ένα καλά εμπνευσμένο σχέδιο εκτυλίσσεται στην Πάρο με πρωταγωνιστές κατά φαντασία υποψηφίους δημάρχους και ενορχηστρωτές παλαιά  στελέχη της τοπικής πολιτικής ζωής.
Το σχέδιο περιλαμβάνει "γιαλαντζί" υποψηφίους δημάρχους (αρσενικούς και θηλυκούς), να λειτουργούν ως λαγοί, οι οποίοι  επισκέπτονται και δεσμεύουν ανυποψίαστους συμπολίτες μας βάζοντάς τους να υπογράψουν δηλώσεις, προκειμένου να είναι υποψήφιοι μαζί τους στην προσπάθεια διεκδίκησης του Δήμου, ενώ στην πραγματικότητα γνωρίζουν πολύ καλά ότι η προσπάθεια τους δεν έχει καμία τύχη, αλλά έχουν όμως συμφωνήσει ήδη υπόγεια  στην συναλλαγή της τελευταίας στιγμής προκειμένου να "πουλήσουν "πολιτικά τις ενυπόγραφες δηλώσεις και οι ίδιοι να παρουσιαστούν ως παράγοντες και ρυθμιστές της τοπικής πολιτικής ζωής, αποκομίζοντας προσωπικά πολιτικά οφέλη.
Πληροφορίες που βγαίνουν καθημερινά, επιβεβαιώνουν την ύπαρξη του σχεδίου και ειδικά μετά την  παραδοχή υποψήφιου-ας δημάρχου να διαβεβαιώνει εν δυνάμει υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο ότι "μην σε νοιάζει και αυτοί μαζί μας είναι...απλώς είναι λαγοί".
Η κοινωνία γνωρίζει πολύ καλά ότι, τρείς ή τέσσερεις συνδυασμοί στο τέλος θα αναμετρηθούν στις επόμενες εκλογές.
Όλοι οι άλλοι απλώς είναι "λαγοί" και δουλεύουν βάσει σχεδίου για λογαριασμό άλλων εξαπατώντας τους συμπολίτες μας . Γι΄αυτό το λόγο θέλει μεγάλη προσοχή και σκέψη απ΄ όλους που υπογράφουν  τι υπογράφουν και για ποιόν υπογράφουν.
Άλλωστε το κυνήγι του λαγού ήδη επιτρέπεται και σε λίγο δεν θα υπάρχει κανένας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες