Pages

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Ο καιρός σε Πάρο - Αντίπαρο: Χωρίς βροχές, νοτιάδες και άνοδος θερμοκρασίας



Οι ασθενείς άνεμοι νοτίων διευθύνσεων, η μικρή άνοδος της θερμοκρασίας (από 13 έως και 23 βαθμούς κελσίου) και της υγρασίας και η απουσία βροχής, θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού για την Πάρο και την Αντίπαρο τα επόμενα 24ωρα σύμφωνα με τις προβλέψεις (μετεώγραμμα) της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας. Πιο αναλυτικά…


Πρόγνωση για σήμερα Παρασκευή 28-11-2014
Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες. σταδιακά από το απόγευμα ο καιρός θα βελτιωθεί.
Άνεμοι: Ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 18 βαθμούς κελσίου.


Γενική πρόγνωση καιρού Ελλάδας έως και 3-12-2014
Σάββατο 29-11-2014
Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες αλλά και διαστήματα ηλιοφάνειας. Στα δυτικά από το απόγευμα θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα ανατολικά ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης από την Αφρική στα δυτικά και νότια.
Άνεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Σε μικρή άνοδο.

Κυριακή 30-11-2014
Καιρός: Στα βόρεια και τα νησιά του βόρειου και ανατολικού αιγαίου νεφώσεις με τοπικές βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες.
Άνεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και βαθμιαία στα βορειοανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Δευτέρα 01-12-2014
Καιρός: Αρχικά στα δυτικά και βόρεια και βαθμιαία στα υπόλοιπα νεφώσεις με τοπικές βροχές. Από το απόγευμα στα δυτικά θα εκδηλωθούν καταιγίδες. Από το βράδυ ασθενείς χιονοπτώσεις στα βόρεια ορεινά.
Άνεμοι: Στα βορειοανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 και στα πελάγη 6 πρόσκαιρα 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Σε μικρή πτώση στα βόρεια.

Τρίτη 02-12-2014 και Τέταρτη 03-12-2014
Καιρός: Στα δυτικά, τα κεντρικά, τα βόρεια και στα νησιά του βορείου και ανατολικού αιγαίου νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Τοπικές χιονοπτώσεις στα βόρεια ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με ασθενείς βροχές.
Άνεμοι: Στα κεντρικά και βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και στις υπόλοιπες περιοχές από νότιες διευθύνσεις με την ιδία ένταση.
Θερμοκρασία: Σε μικρή πτώση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες