Pages

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Οι χειμερινές προσφορές της Blue Star Ferries για τις Κυκλάδες



Τις χειμερινές προσφορές των γραμμών για Κυκλάδες ανακοίνωσε η Blue Star Ferries, οι οποίες έχουν ξεκινήσει από πρώτη του μήνα και θα διαρκέσουν έως και τις 27 Μαρτίου 2015.

Μια σειρά από προσφορές ανακοινώθηκαν από την εταιρεία της Blue Star Ferries που αφορούν τις γραμμές - Πειραιά - Κυκλάδες - Πειραιά με την τιμή για την SUPER οικονομική να ανέρχεται στα 20 ευρώ, χωρίς ωστόσο να ισχύει για τις ενδιάμεσες διαδρομές. Η κατηγορία της SPECIAL Οικονομικής προσφέρει -20% έκπτωση στους επιβάτες, ενώ 10% έκπτωση προσφέρεται για Διακεκριμένη Θέση - Σαλόνι για Κυκλάδες. Επίσης 20% είναι η προσφορά για τους επιβάτες που χρησιμοποιούν καμπίνες στα δρομολόγια για Κυκλάδες και 30% έκπτωση για τα ΙΧ αυτοκίνητα, εφ όσον είναι κάτοχοι της κάρτας SeaSmiles.
Παράλληλα η εταιρεία ανακοίνωσε οικογενειακές προσφορές όπου παρέχεται έκπτωση έως 25% στα εισιτήρια επιβατών σε τετράκλινες καμπίνες με απαραίτητη προϋπόθεση να ταξιδέψουν 4 άτομα στην ίδια καμπίνα με τον ίδιο κωδικό κράτησης, ενώ 100% έκπτωση υπάρχει για παιδιά μέχρι 5 ετών καθώς και 50% έκπτωση σε επιβάτες που είναι πολύτεκνοι, ανάπηροι πολέμου, άτομα με αναπηρία, φοιτητές και παιδιά από 5 έως 10 ετών. 30% υπολογίζεται η έκπτωση για συνταξιούχους ΝΑΤ και στα εισιτήρια γραμμών εσωτερικού σε συνδυασμό με εισιτήρια Ελλάδας - Ιταλίας.

Αναλυτικά οι όροι και οι προϋποθέσεις των προσφορών στην ιστοσελίδα της Blue Star Ferries εδώ.
Οι προσφορές για τις Κυκλάδες εδώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες