Pages

Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Εντοπίστηκε το πτώμα της 60χρονης αγνοούμενης κολυμβήτριας



Αγνοείτο από μεσημβρινές ώρες της 18/08/2014 από τη θαλάσσια περιοχή ''ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΠΟΡΤΟ ΤΗΝΟΥ'' * Τραυματισμός αλλοδαπής στην Ίο * Αδυναμία προσέγγισης Ε/Γ-Τ/Χ-ΚΑΤ ''SUPER JET'' στο λιμένα Αμοργού

Εντοπίστηκε απογευματινές ώρες χθες, το πτώμα της 60χρονης αγνοούμενης κολυμβήτριας στην είσοδο του λιμένα Ερμούπολης Σύρου, η οποία αγνοείτο από μεσημβρινές ώρες της 18/08/2014 από τη θαλάσσια περιοχή ''ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΠΟΡΤΟ ΤΗΝΟΥ''.
Η σορός μεταφέρθηκε στην ιατροδικαστική Υπηρεσία Αιγαίου προς διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Σύρου.


Τραυματισμός 21χρονης και συλλήψεις στην Ίο
Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ίου, από το Κέντρο Υγείας Ίου για τον τραυματισμό 21χρονης αλλοδαπής κατά τη διενέργεια θαλασσίων μέσων αναψυχής.
Ειδικότερα η 21χρονη τραυματίστηκε από πτώση – βουτιά από βραχώδη ακτή στη θάλασσα στα πλαίσια διενέργειας δραστηριότητας θαλασσίων μέσων αναψυχής στον όρμο Μαγγανάρι ν. Ίου.
Από τη Λιμενική Αρχή Ίου, που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία συνελήφθησαν τρεις (03) αλλοδαποί, ηλικίας 34, 24 και 28 ετών αντίστοιχα, ως υπεύθυνοι των θαλάσσιων μέσων αναψυχής.


Αδυναμία προσέγγισης ''SUPER JET' στην Αμοργό
Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Αμοργού, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Τ/Χ-ΚΑΤ ''SUPER JET'' Ν.Π. 10328, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Ραφήνα - Τήνο - Μύκονο - Νάξο - Κουφονήσι - Αμοργό - Θήρα, ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγιση στο λιμένα Καταπόλων Αμοργού λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, ενώ το πλοίο θα συνεχίσει το δρομολόγιό του για τον επόμενο λιμένα.
Οι εξήντα πέντε (65) επιβάτες που βρίσκονταν εντός του πλοίου με προορισμό το λιμένα της Αμοργού , θα προωθηθούν με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας. Επίσης με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας θα προωθηθούν οι ενενήντα ένας (91) επιβάτες που ανέμεναν στο λιμένα Αμοργού προς επιβίβαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες