Pages

Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Ο Γιώργος Μοστράτος νέος προπονητής στη Μικτή Κυκλάδων



Ο Παριανός Γιώργος Μοστράτος θα είναι ένας από τους δυο προπονητές των Μικτών Ομάδων Κυκλάδων όπως ανακοίνωσε η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κυκλάδων. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣΚυκλάδων έχει ως εξής:
Η ΕΠΣ Κυκλάδων, για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015, ήρθε σε συμφωνία και ανανέωσε την συνεργασία της με τον Προπονητή Κο Κώστα Συριανό. Επίσης στο Τεχνικό Τιμ θα συμμετάσχει, για πρώτη φορά, ο Προπονητής Γιώργος Μοστράτος, που συμφώνησε με την πρόταση που του κατατέθηκε, από την ΤΕ της ΕΠΣΚ. Και οι δύο Προπονητές μας είναι βγαλμένοι ποδοσφαιρικά μέσα από τα σπλάχνα του Κυκλαδίτικου Ποδοσφαίρου, με πολλές συμμετοχές στις Μικτές μας Ομάδες, δεδομένα πολύ σημαντικά για εμάς και εφόδια για τους ίδιους, που εγγυόνται την επιτυχία τους, όπως σηνέβη ήδη με τον Κ. Συριανό, αλλά και με τον απερχόμενο Εμμ. Βαθρακοκοίλη, το οποίο ευχαριστούμε για την πολυετή συνεραγσία μας.
Οι δύο Προπονητές, σε συνεργασία με την Τεχνική Επιτροπή, θα οργανώσουν την λειτουργία των Μικτών μας Ομάδων, ενόψη των επερχόμενων αγώνων τους, για την περίοδο 2014-2015 .

ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες