Pages

Δευτέρα 14 Απριλίου 2008

Ένας δρόμος καρμανιόλα!!!

Προχθές ήμουν Αντίπαρο, διαπίστωσα την απελπιστική κατάσταση των δρόμων της, ο δρόμος για τον κάμπο σε ένα σημείο πρέπει, αν δεν τον ξέρεις, να γίνεις ζογκλέρ να το περάσεις, ο δε περιφερειακός δεν χρειάζεται σχόλια είναι απαράδεκτος, παντού λακκούβες, έχουν επανακατασκευάσει οι αθεόφοβοι ορισμένα σημεία με τσιμέντο και είναι χειρότερα από τον υπόλοιπο δρόμο. Τέλος πάντων δεν μπόρεσα να καταλάβω, τι κάνει η κοινοτική αρχή, εδώ και ένα χρόνο, που έχει γίνει διακοπή των εργασιών από τον εργολάβο κατασκευής του αποχετευτικού, καμιά παρέμβαση, δεν σκέφτεται την ζωή των οδηγών, την περιουσία των άλλων που καθημερινά καταστρέφεται από την αδιαφορία της;
Και μην μας πει η κ Πρόεδρος ότι δεν ξέρει τίποτα, πλησιάζει το Πάσχα και ξεκινά η τουριστική περίοδος, με ένα δρόμο που βρίσκεται σε κακά χάλια για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι, ένα δρόμο που καθημερινά εγκυμονεί κινδύνους, το ότι δεν έχει χαθεί μέχρι σήμερα ανθρώπινη ζωή, δεν πρέπει να μας κάνει να αισθανόμαστε τυχεροί.

5 σχόλια:

  1. Αυτά δεν είναι τίποτα. Έλα μια βόλτα στη Σύρο να δεις τι γίνεται με τους δρόμους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαριέ μου είναι ένα χρόνο τώρα αυτή η κατάσταση και αντί να βελτιώνετε χειροτερεύει. Δεν γνωρίζω ποιος φέρει την ευθύνη, αλλά σίγουρα η τοπική αυτοδιοίκηση από μόνη της θα έπρεπε να κάνει οτιδήποτε χρειάζεται για την επισκευή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς το ίδιο πρόβλημα υπάρχει σε όλα τα νησιά! Και στην Τήνο οι δρόμοι μας δράμα! Και όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, τώρα που ξεκινάει η σεζόν θα θυμηθούν να κάνουν κάποια πρόχειρα έργα, που και το πρόβλημα δεν θα λύσουν και θα δυσχεράνουν ακόμα περισσότερο την κατάσταση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σιωπη ζουμε στη δευτερη χρυση τετραετια της αντιπαρου οπου η τεως αντιδημαρχος πειραια σωζει την αντιπαρο μαλλον της ταιριαζει το (αμα δεν μπορεις γινε κομμωτης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες