Pages

Παρασκευή 11 Απριλίου 2008

Συλλήψεις για κατοχή αρχαίων στην Πάρο

Χθες συνελήφθη από την αστυνομία συμπατριώτης μας για κατοχή αρχαίων αντικειμένων. Μετά από έρευνα που έγινε στο σπίτι του, δίπλα από το παλιό σφαγείο, από την αστυνομία μαζί με άτομα από το μουσείο, βρέθηκαν αρχαία μαρμάρινα αντικείμενα, τα οποία στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο μουσείο. Επειδή χθες δεν έμαθα πολλά πράγματα, αλλά είδα μεγάλη κινητικότητα στο μπαλκόνι της Αστυνομίας, σήμερα ελπίζω να μάθω και το απόγευμα θα ξαναγράψω.

15 σχόλια:

  1. Ο ΛΕΥΚΙΑΝΟΣ
    Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΕΛΕΓΡΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ BLOG ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΘΕΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΙ ΤΟΥΣ ΛΙΑΝΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΧΩΡΙΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡ 13 ΠΑΠΑ ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΠΙΖΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΠΑΡΟΥ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάλιστα και εδώ προβοκάτσια.... Μπράβο parospress. "ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΣΤΙ ΠΑΤΗΡ ΠΑΝΤΩΝ" Ηράκλειτος. Α και βγάλε το 1ο μήνυμα, είναι ιός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΓΩΓΕΣ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ (ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΣ) ΑΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βάζω και εδώ το ίδιο μήνυμα που άφησα και στο επόμενο θέμα:
    Κύριοι ηρεμήστε, αντιπαρατεθείτε κόσμια και δεν έχετε να χάσετε τίποτα, η σωστή και τίμια αντιπαράθεση μας δίνει την δυνατότητα να υπάρχουμε, μας γεμίζει αυτοπεποίθηση ότι αυτό που κάνουμε είναι το σωστό, έστω και αν μερικούς τους ενοχλεί, έτσι είναι ο ελεύθερος διάλογος, δημιουργεί που και που κόντρες, ας μείνουμε εδώ σ' αυτά και ας μη δώσουμε συνέχεια.
    Για σένα φίλε kallitzakis έχω να σου πω ότι στο μπλόγκς σου έχουν εμφανισθεί πολύ χειρότερα σχόλια από αυτά, παρόλο που τα φιλτράρεις, εγώ θα συνεχίσω να αφήνω ελεύθερο τον σχολιασμό και ελπίζω στην ωριμότητα των επισκεπτών και φίλων του μπλόγκ.
    Φίλε ανώνυμε που με σένα ενοχλήθηκε ο φίλος kallitzakis θα σε παρακαλούσα να μην ξαναχρησιμοποιήσεις το όνομά του για να αφήσεις σχόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για σένα Kallitzakis:
    Η γνωστή ρήση τού Ηρακλείτου του μας γράφεις παραπάνω «πόλεμος πάντων μεν πατήρ εστι πάντων δε βασιλεύς, και τους μεν θεούς έδειξε τους δε ανθρώπους, τους μεν δούλους εποίησε τους δε ελευθέρους» μπορεί να αποτελεί μια γενική φιλοσοφική εκτίμηση ότι μέσα από τις συγκρούσεις και τις αντιθέσεις μας δημιουργούνται τα πάντα, αλλά σκέψου ένας σημερινός ένοπλος πόλεμος με σύγχρονα μέσα δεν είναι πατέρας αλλά «ολετήρ πάντων», εξολοθρευτής των ανθρώπινων υπάρξεων, εξολοθρευτής κάθε έννοιας ηθικής και αξιοπρέπειας, εξολοθρευτής αρχών και αξιών, εξολοθρευτής των πάντων.
    Μήπως κάνω λάθος κ. Kallitzakis;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΦΙΛΕ PAROSPRESS ΔΕΚΤΗ Η ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΟΙΟ ΗΡΕΜΟΣ ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΚΑΚΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑ. ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΑΞΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΛΙΑΝΟΠΟΥΛΟ ΤΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ,ΤΟΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΙΑΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΛΑΜΠΡΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ( ΔΥΟ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΕΝΑ, ΑΝΤΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΕΙΑ ΠΑΡΟΥ ) ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ ΟΠΩΣ ΑΛΥΚΗ , ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ , ΠΑΤΕΡ ΝΕΥΡΙΑΣΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΗ ΠΑΡΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΤΟ 1992 ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ Η ΠΑΡΟΣ ΕΜΑΘΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣ parospress: οκ το θέμα έληξε
    ΠΡΟΣ ανώνυμο: Μην μασάς. Συνέχισε! Ελευθερώσου μπροστά από το πληκτρολόγιο. Ρίχτα όλα έστω και ανώνυμα! Τι μάγκας είσαι άλλωστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλημέρα σας και όνειρα γλυκά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΥΝΗΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό είναι αλήθεια που γράφεις ΑΝΩΝΥΜΕ έμαθα ότι ο κ. ΛΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ήδη από το Σάββατο έχει πάει σε δικηγόρο και μελετά την υποβολή αγωγής κατά των υπευθύνων του μπλόγκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πω πω, μαυρίλα,
    Παρατηρω φαγωμάρα μεταξύ χριστιανομάχων ορθόδοξων και ακροδεξιών. ΄Αραγε, τίνος τα ιμάτια έχουν να μοιράσουν,σε ποιό βάζο με μέλι θέλουν να χώσουν το δάχτυλο και να το γλείψουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. AYTO KAI ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝΩΝΥΜΕ.Ο ΔΑΥΛΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΡΟΜΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. DEN KSERW NA ESKEMMENA EGINE AYTO ALLA ALLO HTAN TO THEMA TOY POST KAI ALLOY TO PHGATE TO THEMA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ας μιλήσουμε και γιαυτό λοιπόν, κάποιε που ξέρεις.
    Ποιοί κατέστρεψαν τους αρχαιοελληνικούς ναούς; ποιοί έχτισαν τους δικούς τους πάνω σε αυτούς; Αυτοί οι ίδιοι είναι που νέμονται (και εμπορεύονται) τα αρχαία αγάλματα, κολώνες κ.λ.π. οι ίδιοι είναι δικτυωμένοι στα παραδικαστικά και άλλα κυκλώματα,
    οι ίδιοι τελικά, είναι αυτοί που δυναστεύουν τον κοσμάκη καθημερινα, απολαμβάνοντας την παράνομη και ιδιότυπη ασυλία τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Έμαθα ότι η MARION TRUE βρίσκετε στην Πάρο και έχει κληθεί για ανάκριση από το δικαστήριο της Σύρου. Για όσους δεν ξέρουν η MARION TRUE έχει κατηγορηθεί στην Ιταλία και Ελλάδα για υπεξαίρεση αρχαίων αντικειμένων, στην Πάρο έρχεται τα τελευταία 18 με 20 χρόνια έχει αγοράσει σπίτι και κατά καιρούς διατηρούσε φιλίες με αρχαιολόγους, ιδιοκτήτες μουσείων κλπ.
    Τώρα για το συγκεκριμένο πρόβλημα θέλω να πω ότι αν εμείς οι Παριανοί δίναμε αυτά που έχουμε σπίτια μας ή κρύβουμε στις αποθήκες μας, πιστεύω ότι σε κάθε χωριό της Πάρου θα υπήρχε ένα πολύ καλό αρχαιολογικό μουσείο, μέσα από δω προτρέπω όλους να χαρίσουν ότι κατέχουν στο μουσείο, γιατί η πολιτιστική κληρονομιά ανήκει σε όλους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες