Pages

Πέμπτη 17 Απριλίου 2008

Ένα έργο ενός εκατομμυρίου και κάτι ευρώ!!!

Πούντα... ώρα 2 μ.μ.
ένα λιμάνι για το οποίο δαπανήθηκαν πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ και όμως δεν μπορεί να εξυπηρετήσει το σκοπό για τον οποίο κατασκευάστηκε, γιατί οι φωστήρες μελετητές δεν ρώτησαν αυτούς που το χρησιμοποιούν, αλλά αποφάσισαν μόνοι τους, με αποτέλεσμα σήμερα να υπάρχει ένα ημιτελές κατασκεύασμα το οποίο δεν εξυπηρετεί κανένα παρά μόνο αυτούς που θέλουν να αφήσουν τα αυτοκίνητά τους για να πάνε στην Αντίπαρο.
Τουλάχιστον προτείνουμε στην κ. Έπαρχο και στον κ. Νομάρχη, εκτελεστές του έργου, να προσλάβουν ένα παρκαδόρο να εισπράττει κάτι τις, γιατί μόνο για πάρκινγκ κάνει αυτό που κατασκεύασαν.

5 σχόλια:

  1. Έχουμε και λέμε:΄ Δύο παρκαδόρους (2χ7 ώρες.Έναν να νοικιάζει ομπρέλες, δύο τουαλέτες με κερματοδέκτη και μία καθαρίστρια. Σύνολο τέσσερις θέσεις εργασίας !
    Αυτό θα πεί επιχειρηματικότητα και κοινωνική πολιτική της Τ.Α !
    Που είσαι εταιρεία υπό σύσταση τουριστικής ανάπτυξης που 2/3 χρόνια τώρα κι ακόμη δεν μας συστήθηκες!
    Όσο για την έπαρχο και τον νομάρχη να μη τους ξεχάσουμε,ιδιαίτερα οι αντιπαριώτες, στις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχουμε και λέμε:΄ Δύο παρκαδόρους (2χ7 ώρες.Έναν να νοικιάζει ομπρέλες, δύο τουαλέτες με κερματοδέκτη και μία καθαρίστρια. Σύνολο τέσσερις θέσεις εργασίας !
    Αυτό θα πεί επιχειρηματικότητα και κοινωνική πολιτική της Τ.Α !
    Που είσαι εταιρεία υπό σύσταση τουριστικής ανάπτυξης που 2/3 χρόνια τώρα κι ακόμη δεν μας συστήθηκες!
    Όσο για την έπαρχο και τον νομάρχη να μη τους ξεχάσουμε,ιδιαίτερα οι αντιπαριώτες, στις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το κείμενο το έγραψα στο μπλόγκς Fileleutheros σε απάντηση του σημερινού σχολίου του για τους παριανούς μπλόγκερς, επειδή πιστεύω ότι εσείς ως μπλογκ δεν έχετε αναφερθεί ποτέ σ' αυτούς, ενώ τώρα διαπιστώνω ότι κατηγορήστε.

    Προσοχή προσοχή σας γράφουν οι ταλαιπωρημένοι και αμυνόμενοι κάτοχοι του μπλογκς Fileleutheros της Πάρου, εδώ και πολύ καιρό όλοι μας κυνηγούν, θέλουν να μας εξοντώσουν, γιατί είμαστε οι μοναδικοί που λέμε την αλήθεια, ανεξάρτητα αν καμιά φορά ζητάμε συγγνώμη γιατί άδικα κατηγορήσαμε κάποιους, μας κυνηγούν φαντάσματα, μας κυνηγά ο γάιδαρος του γείτονα, ο σκύλος του παραγείτονα, η γάτα του παπά, το κριάρι του μπανανικόλα, ο τράγος του δεσπότη, όλοι τέλος πάντων μας κυνηγούν, κάντε κάτι ορέ αδέρφιααααα, δεν αντέχουμε άλλο βοηθείστε μας, γιατί θα μας αποτελειώσουν. Την ευθύνη για αυτό φέρουν ακέραια οι διαχειριστές των άλλων μπλογκς που δρουν ανεξέλεγκτα στην Πάρο, την ευθύνη ακόμη φέρουν, οι περιπτεράδες, οι μανάβηδες, ο αέρας που φυσάει δυνατά, το κύμα που σκάει στα βράχια, οι μουρμούρες που έρχονται κοντά στα βράχια, τα χταπόδια που πιάνονται στην Αντίπαρο και είναι νόστιμα, ο γύρος της γυρομάνιας, τα χριστουγεννιάτικα φώτα που φωτίζουν το δέντρο (ακόμα) έξω από την εκατονταπυλιανή, ο φούρνος του Αλιπράντη (γιατί εκεί ψήνονται όλα) (γεια σου Στέλιο πρωτάθλημα θα πάρει πάλι ο ΘΡΥΛΟΣ), η λάσπη που σηκώνουν τα καράβια που πιάνουν λιμάνι στην Πάρο και τόσα άλλα που δεν μπορώ να σας περιγράψω, α ξέχασα να σας γράψω ότι την μεγαλύτερη ευθύνη φέρει ο akatonomastos αυτό το δεξιό καθίκι που τα έχει βάλει με τον ΛΕΥΚΙΑΝΟΣ και τον ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ (δεν) ΞΕΡΕΙ, τι του φταίνε τα παιδιά, ε τι του φταίνε, κάντε κάτι μωρέ, διώξτε τους από την Πάρο, κλείστε τον Paropress, τον Parianos typos, άντε και μετά εμείς τι έχουμε να κάνουμε για σας (αυτό είναι μυστικό δεν σας το λέμε τώρα.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε akatonomastos δεν έχω να σχολιάσω τίποτα, ελπίζω ο καθένας να έχει την ικανότητα να κρίνει και να συγκρίνει, δεν με ενδιαφέρει η αντιπαράθεση μαζί τους, ούτε καν η επαφή, γράφω αυτά που μου αρέσουν ή αυτά που διαπιστώνω και τίποτα παραπέρα.
    Έχω να πω, για πολλοστή φορά, ότι δεν είμαι ο Λιμενάρχης, ούτε ο Αργουζής που τελευταία ακούω, άλλος είμαι και δεν πρόκειται ποτέ να μάθουν, δεν με ενδιαφέρει η πολιτική, ούτε μέχρι τώρα έχω ενεργά ασχοληθεί με την πολιτική, ένα μεράκι έχω και αυτό προσπαθώ να ικανοποιήσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ
    ParosPress KAI ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ .
    Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ « ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ» ΜΕ ΔΗΘΕΝ ΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΠΟΤΥΧΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΕΝΑ ΝΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ Π….13 .ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΣΤΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΓΕΙ ΤΟΥ ΞΕΜΕΙΝΑ ΜΟΝΑ ΚΑΙ ΕΡΗΜΑ ΚΑΙ ΟΡΦΑΝΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ .ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΤΙΘΕΤΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΛΙΑΝΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΓΟΥΖΗ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΧΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΕΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣΑΝ ΩΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ .ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΝ .
    Ο ΈΞΑΡΧΙΣΤΕΙΑΣ
    Υ.Γ.ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΟΙ ΠΟΛΛΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ ΒΛΑΠΤΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες