Pages

Σάββατο 28 Μαΐου 2022

ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ...ΡΙΧΝΟΥΝ ΜΠΕΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΑΣΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.

Άλλη μια οικοδομική αυθαιρεσία μας καταγγέλθηκε  εχθές στην περιοχή της Μικρής Σάντα Μαρίας και μάλιστα σε έκταση που έχει χαρακτηρισθεί οριστικά και αμετάκλητα δασική.

Σε λίγο δεν θα αφήσουν όχι παραλία αλλά ούτε βραχάκι ελεύθερο που να μην κτιστεί και εμείς είμαστε απλοί παρατηρητές αυτής της κατάστασης.

Στην Πάρο για ανεξήγητους λόγους εδώ και δύο χρόνια δεν λειτουργεί το γραφείο πολεοδομίας, με αποτέλεσμα όλες οι άδειες να εκδίδονται από την Νάξο, με τα γνωστά αποτελέσματα..

Πλέον δεν θα μιλάμε για απλή αδιαφορία , αλλά για συνενοχή στην πλήρη διάλυση του περιβάλλοντός μας στο όνομα της ανάπτυξης.

Περίεργη είναι και η σιωπή  όλων αυτών των "ευαίσθητων πολιτών" και αυτοχαραχτηριζόμενων οικολόγων  για τα όσα συμβαίνουν στο νησί και ειδικά στην περιοχή της Νάουσας.

Ζητάμε την άμεση παρέμβαση της Δημοτικής Αρχής με τις υπάρχουσες υπηρεσίες της , για την συγκεκριμένη περιοχή, την παύση εργασιών και την δίωξη των υπευθύνων για παραδειγματισμό  των υπολοίπων.

Και για να κάνουμε και έναν διαχωρισμό, υπάρχουν σοβαροί επενδυτές επιχειρηματίες που σέβονται το περιβάλλον και το νησί,  υπάρχουν όμως και αρπακτικά τα οποία δεν σέβονται τίποτα στο βωμό του κέρδους.

Και τέλος ζητώ συγνώμη από τον "φίλο" μου Δημήτρη Μπελέγρη  για την ανάρτησή μου, η οποία δεν συνάδει κατά την γνώμη του με την πολιτικοιδεολογική μου θέση , αλλά τι να κάνω , κάποιος πρέπει να ασχοληθεί και με το νησί, αφού κυριαρχεί η "σιωπή των αμνών".

Ηλίας Κουντρομιχάλης

Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες