Pages

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021

ΟΠΩΣ ΠΑΜΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ ΟΥΤΕ Η "ΤΑΤΟΥΛΗ", ΟΥΤΕ Η "ΠΑΤΟΥΛΗ"!!!

Με πολύ αργούς ρυθμούς και με εσωτερικές διεργασίες και διαφωνίες των μελών της προχωρά η υπό σύσταση  "ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" μεταξύ των δήμων Πάρου, Αντιπάρου και Αμοργού.

Οι διαφωνίες προς στιγμή εστιάζονται στην επιλογή του προσώπου για την θέση του Διευθυντή της νέας εταιρείας ο οποίος θα αναλάβει να "τρέξει" το εγχείρημα με την συνδρομή του πενταμελούς συμβουλίου.

Το πρώτο πρόσωπο το οποίο είχε επιλεγεί από τον Δήμαρχο για την θέση του διευθυντού ήταν Παριανός ελεύθερος επαγγελματίας με εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση, αφού είχε εργασθεί ως ειδικός σύμβουλος σε έναν από τους τρείς δήμους στο παρελθόν.

Το πρόσωπο αυτό σύμφωνα με πληροφορίες είχε αποδεχθεί την πρόταση και μάλιστα με μειωμένες αποδοχές, αλλά ο διορισμός του συνάντησε αντιδράσεις από δήμαρχο μέλος της Αναπτυξιακής, με αποτέλεσμα να ναυαγήσει η προσπάθεια.

Εν συνεχεία άλλα δύο πρόσωπα "κάηκαν" με επιλεγμένες διαρροές και φθάσαμε στην πρόταση της θυγατέρας του πρώην βουλευτή και Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Τατούλη Πέτρου, Εύη Τατούλη, η οποία έχει εργασθεί στο πλευρό του πατέρα της στο παρελθόν και σήμερα ασκεί αυτόνομη επαγγελματική πορεία.


Σύμφωνα με πληροφορίες μας η κα Τατούλη δεν έχει πει το ναι ακόμη και γι΄αυτό τον λόγο υπάρχουν και εναλλακτικές προτάσεις για Συριανό καταξιωμένο επαγγελματία , ή για τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Χρήστο Λεμονή, και στο βάθος του μυαλού κάποιων για νυν αντιδήμαρχο του Δήμου.

Ο μισθός του διευθυντή καθορίζεται με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου και κάτι ακούγεται για 2000-2500 ευρώ.

Γεγονός είναι ότι κάθε καθυστέρηση  τελματώνει περισσότερο τον Δήμο, ο οποίος έχει αποδεκατιστεί το τελευταίο διάστημα από υπαλλήλους .

Χαρακτηριστικό είναι ότι με την νέα κινητικότητα για μία θέση στον ΟΑΕΔ Πάρου υπέβαλαν αίτηση οκτώ δημοτικοί υπάλληλοι!!! δηλαδή όλοι θέλουν να φύγουν.



 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες