Pages

Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021

"ΚΟΥΚΟΛΟΦΟΡΟΙ"ΑΙΡΕΤΟΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΡΟΥ.

Μια εξωφρενική ως εξωπραγματική υπόθεση διαδραματίστηκε στον Δήμο με πρωταγωνίστρια αιρετή εκπρόσωπο του δήμου, η οποία λειτούργησε επιπόλαια και ανεύθυνα, προσβάλοντας τον θεσμό.

Στην προσπάθεια των δημοτικών αρχόντων μας να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα στον δήμο που έχουν φέρει σε πλήρη αποσύνθεση και τέλμα την λειτουργά του Δήμου, χρησιμοποιήθηκε αιρετή με θεσμική θέση ως "κουκουλοφόρος καταδότης" προισταμένης υπηρεσίας του δήμου.

Βέβαια το αποτέλεσμα είχε δυσάρεστη κατάληξη διότι όπως ήταν φυσικό η υπάλληλος έλουσε με τα χειρότερα κοσμητικά επίθετα την "πρόθυμη" αιρετή και με το δίκιο της βέβαια.

Δυστυχώς κάποιοι ήθελαν να δικαιολογήσουν τα δεκάδες χιλιάδες ευρώ που έχουν εισπράξει από τον δήμο χωρίς να προσφέρουν τίποτα και έκαναν το μόνο πράγμα που ξέρουν να κάνουν την "ρουφιανιά".

Τέτοιες πρακτικές είναι αξιοπερίεργο ποιος αποφασίζει να εφαρμόζονται στον δήμο και να διαταράσσουν το κλίμα συνεργασίας μεταξύ των αιρετών και των υπαλλήλων, αλλά και πιστεύουμε ότι είναι πλέον καιρός ο Δήμαρχος να τραβήξει αυτιά σε ανθρώπους που είναι εξ ολοκλήρου υπεύθυνοι για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί εξ αιτίας της ανικανότητάς των και του τραβάνε σιγά-σιγά το χαλί κάτω από τα πόδια του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες