Pages

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Δείτε τα έγγραφα που έστειλε ο Καμμένος στον Λιάτσο

Βασικό θέμα της σημερινής «Π+13» είναι ο Πάνος Καμμένος και οι κινήσεις του τη χρυσή εποχή του χρηματιστηρίου. Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Πάνος Καμμένος αγόρασε μετοχές ύψους...
9,5 δισ. δρχ. το 2000 και δύο χρόνια μετά, με βάση το πόθεν έσχες του βουλευτή και το οποίο επικαλείται η εφημερίδα, ο ιδρυτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων εμφανίζει κέρδη 1 δισ. δρχ.

Η εφημερίδα υπενθυμίζει τη δήλωση Γιακουμάτου που είχε χαρακτηρίσει τον Καμμένο πρωταγωνιστή στη φούσκα της διετίας 1999-2000, όπως και το ότι το 1996 κατηγορήθηκε για απιστία σε βαθμό κακουργήματος για την υπόθεση "Ελίντα".

Επιπλέον, η εφημερίδα αναφέρεται στη σύζυγο του βουλευτή, Ελένη Τζούλη, η οποία «καταδικάστηκε για πλαστογραφία σε δύο χρόνια φυλάκιση», αλλά και στις «πτήσεις στην ομίχλη» όπως τιτλοφορείται ένθετο άρθρο, για το ελικόπτερο που χρησιμοποιούσε ο Καμμένος και το οποίο φέρεται να ανήκει σε κυπριακή οff shore.

Ο κ. Καμμένος δια του εκπροσώπου τύπου των κόμματός του απάντησε ότι χθες έστειλε όλα τα έγγραφα στον κ. Λιάτσο που αποδεικνύουν ότι όλα αυτά που γράφει η εφημερίδα είναι ψέμματα.

Ακούστε το παρακάτω ηχητικό τι λέει ο κ. Λιάτσος και ποιά έγγραφα του έστειλε ο κ. Καμμένος:

<embed width="300" height="25" type="application/x-shockwave-flash" src="http://www.enikos.gr/ice_media/mp3_player.swf" wmode="transparent" allowScriptAccess="always" flashVars="soundFile=http%3A//www.enikos.gr/data/podcasts/91bc27e7c84e4ce1

1 σχόλιο:

  1. λιατσος με βιλα ποιος ειναι

    απο ποιους τα παιρνει

    χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες