Pages

Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2008

Καλό Φθινόπωρο

Μετά από ένα πραγματικά κουραστικό καλοκαίρι, επανέρχομαι εντός των ημερών, ελπίζω να μην έλειψα από κανέναν, άλλωστε οι δικές μου παρεμβάσεις δεν έχουν στόχο να αλλάξουν σε τίποτα τη καθημερινή ζωή της Πάρου και της Αντιπάρου, οι γραπτές μου "αστοχίες" δεν μπορούν να επηρεάσουν κανένα, απλά και μόνο να ευχαριστήσω τον εαυτό μου θέλω γράφοντας αυτά που δεν μπορώ δημόσια να πω, όχι γιατί φοβάμαι, αλλά γιατί δεν έχει έρθει η ώρα μου ακόμα.
Εύχομαι σε όλους καλό φθινόπωρο.

4 σχόλια:

  1. Καλώς ήρθες parospress. Ελπίζω η απουσία σου να ήταν εποικοδομητική για το ίδιο το parospress καταρχήν και κατόπιν για τους άσπονδους φίλους, που μόνοι αρμένιζαν στην ιστιοθάλασσα του παριανού ιστοτόπου ως παρηκμασμένοι πειρατές, με δεμένο πότε το δεξί (σπανιότατα) και πότε το αριστερό μάτι.

    Πολλά θέματα, μικρή ανταπόκριση, αναμασήματα και ευφυολογήματα σε ένα καλοκαίρι που δεν έχει ακόμα τελειώσει. Αλλά δεν ήταν και το πιο ποιοτικό γενικά για το νησί (για να μην πιάσουμε την Αντίπαρο που έχει πιάσει πάτο).

    Καλώς ήρθες λοιπόν και καλή μπλογκοεπιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Wellcome back Paros press, Anamenoume tin entiposiaki sou isodo stin blogosfera tis paronaxiass! Kali arhi k apo mena

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ θα αναφερθώ σε ένα θεματάκι που είναι σοβαρό για την υπηρεσία της οποίας είναι υπάλληλος ο κ. λιμενάρχης. Κάτι περίεργο συμβαίνει. Μήπως ο κ.λιμενάρχης ξεχνάει οτι είναι ένας απλός πλωτάρχης? οτι είναι απλά δημόσιος υπάλληλος και μάλιστα στρατιωτικός, που τον πληρώνουμε, εμείς οι έλληνες φορολογούμενοι, όχι για να αυτοπροβάλεται και να γελιοποιείται αλλά απλά να κάνει μόνο τη δουλιά του? Τι κοσμικά πάρτυ αλά Λάκης Γαβαλάς είναι αυτά, τι πόζες με ροζ πουκαμισάκια (που ..χαρίζουν στο φακό) με το ποτό στο χέρι είναι αυτές, τι δηλώσεις, τι υποψηφιότητες για δημαρχία είναι αυτές? τι ρεζίλι τον κάνουν σε άλλα blogs!!γιατί βέβαια προκαλεί!!!
    ΤΙ ΧΟΝΤΡΟ ΚΑΛΑΜΙ ΕΧΕΙ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΟΥΝΕ? υπόψη οτι στον Πειραιά σαν πλωτάρχης θα ήταν ενας απλός εισηγητής, ούτε καν τμηματάρχης!!!!
    Οι προϊστάμενοί του το ξέρουν? και αν το ξέρουν πως ανέχονται να γελοιoποιεί έτσι το Λιμενικό Σώμα ? Κύριε Αρχηγέ ακούς????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. File tis Parou k tou limenikou swmatos mono ebathia vgenei apo afto to kimeno, ftise k ligo giati tha patheis kamia dilitiriasi, roufianous i paros ehei polous, k sigoura eisai enas apo aftous, einai ena wraio keimeno gia to filelefthero.......k o noo noito lol

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες