Pages

Σάββατο 21 Ιουνίου 2008

Στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα

Ο θυμόσοφος λαός μας έχει πολλές παροιμίες, σχεδόν για κάθε περίσταση, αξίζει λοιπόν κάθε φορά που θέλουμε να κάνουμε κάτι, να ανατρέχουμε σ' αυτές, προκειμένου να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα. Όταν πριν από καιρό είχα γράψει για τα προβλήματα που εγκυμονούσε η απόφαση του Δήμου να παραχωρήσει στον ΑΜΕΣ ΝΗΡΕΑ, το αναψυκτήριο στον "Άγιο Ιωάννη Δέτη" και για την απόφαση του συλλόγου να γίνει επιχειρηματίας,
(http://parospress.blogspot.com/2008/04/blog-post_19.html
http://parospress.blogspot.com/2008/05/blog-post_23.html)
πολλοί σχολιαστές με έβρισαν, με συκοφάντησαν και γενικά εναντιώθηκαν στις καταγεγραμμένες σκέψεις μου χωρίς επιχειρήματα, ήρθε όμως το πλήρωμα του χρόνου και δικαιώθηκα, απόδειξη η απόφαση της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου που ακυρώνει την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Και τώρα κύριοι τι κάνουμε;
κ. Δήμαρχε δεν ρώτησες τον νομικό σου Σύμβουλο να σου πει το αυτονόητο;
αν σου το είχε πει τότε ανέλαβες εσύ το ρίσκο και πρέπει να απαντήσεις δημόσια για το ατόπημα που έκανες, αν πάλι ο νομικός σου σύμβουλος σου είπε ότι μπορεί να γίνει, τότε θα πρέπει να πάρεις γενναία απόφαση για την περαιτέρω πορεία του στο Δήμο.
Διαβάστε τα σχόλια των επισκεπτών στις παραπάνω παραπομπές και θα διαπιστώσετε τι πόρωση υπήρχε για το συγκεκριμένο θέμα.

3 σχόλια:

  1. Απο την σιγή των αμνών καταλαβαίνεις το επίπεδο της κοινωνικής ευαισθησίας του πολίτη και γιατί οι λύκοι τριγυρνούν ασύδοτοι με το φώς της ημέρας και οχι μόνο με του φεγγαριού..
    Εσύ όμως συνέχισε, αξίζει τον κόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1oν η σιγη ειναι στην περιπτωση σου αποτελεσμα της απαξιωσης σε σενα προσωπικα , τις μεθοδους σου , των συμφεροντων που εκπροσωπεις , των ανοησιων που γραφεις. αν μπει κανενας κατα λαθος γελαει μαζι σου και φευγει.

    2ον τα σχολια ηταν για τη συλληψη των υπευθυνων του νηρεα για την περγκολα . η αποφαση της περιφερειας ειναι για την προταση του δημου. το οτι πανηγυριζεις δειχνει την ανοησια σου.

    3. καλα κραταει ο χορος της παρεας λιμεναρχη , λαβδα , κλπ δημοκρατικες δυναμεις. αυτο το νησι ομως δεν ανηκει στους σωγαμπρους σωτηρες μονο ,ανηκει και στους υπολοιπους. την κοινωνικη σας απαξιωση την εισπρατετε ηδη. ο καιρος γαρ εγγυς.

    4. μια παραλια που ανηκει στη κοινοτητα , ανηκει σε ολους , οταν γινονται οι συζητησεις λες την αποψη σου εκει ,υπευθυνα, δεν καθεσαι στη γαλαρια χυδαιολογωντας κατα των ομιλητων. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!!.

    5. οσα και να εχετε παρει απο τον αθ.επιχειρηματια , μαλλον πρεπει να σκεφτειτε και την περιπτωση να επιστρεψετε τα λεφτα πισω.
    η περιοχη θα μενει στο χωριο εστω και με κινητοποιησεις που δεν φανταζεσται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άργησες να σχολιάσεις Ανώνυμε 29/6.Μιά ολόκληρη βδομάδα για να πείς τι; Πολλοί,πολλές φορές στο Τ.Διαμέρισμα και στον Νηρέα είπανε την γνώμη τους και ο Λάβδας στο δημ.συμβούλιο, το θυμάσαι η το ξέχασες; Ο τέως ξεκίνησε αυτή την ταλαιπωρία για τα ψηφάκια, ο νύν μαζί με όλους τους δημ.συμβούλους την συνέχισαν για τον ίδιο λόγο και η ζημιά μεγάλωσε.Πες μας εσύ ποιός την πληρώνει; Οι σώγαμπροι η ντόπιοι Παροσωτήρες είναι το ίδιο κάλπικο νόμισμα όταν την ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ δεν την σέβονται,δίνουν το κακό παράδειγμα και κάνουν κακό στον τόπο και στους πολίτες. Τα φαντάσματα, οι 'άλλοι' και ο λιμενάρχης μας μαράνανε. Το μάρμαρο να μας πείς ποιός θα το πληρώσει κι άσε τις φοβέρες. Άδηλον γαρ το μέλλον κι ας είναι εγγύς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες