Pages

Παρασκευή 23 Μαΐου 2008

Κάποιοι αδιαφορούν


Με την προτροπή σχολιαστή χθες πήγα στην περιοχή "Άγιος Ιωάννης Δέτης" στη Νάουσα και διαπίστωσα την εγκατάλειψη της περιοχής, παντού υπάρχουν σκουπίδια, τα χορτάρια θα πνίξουν τα λιγοστά λουλούδια και δέντρα, απορώ εδώ και ένα μήνα τι κάνουν.

Η διπλανή παραλία είναι υποφερτά καθαρή αλλά ο χώρος που βρίσκεται το αναψυκτήριο είναι σε άθλια κατάσταση, παρατημένα οικοδομικά υλικά, εργαλεία και σκουπίδια.

Τι τους εμποδίζει να καθαρίσουν το μέρος από τα σκουπίδια και τα αγριόχορτα;
Μόνο η λειτουργία του αναψυκτηρίου μας ενδιέφερε;

2 σχόλια:

  1. Parospress θέλω να καταγράψω οτι έκανες πρωτιά ! Για πρώτη φορά, όπως λένε οι πολιτικοί, διαχειριστής blog τιμά παράκληση blogger-αναγνώστη του. Σ' ευχαριστώ.Μόνο που ο φακός σου ήτανε επιεικής.Ο αύλειος χώρος με τις εννέα 'χαίνουσες' πληγές και ο χώρος parking που μόνο για cross country είναι κατάλληλος, ζητούν ίση μεταχείριση στο φωτογραφικό σου πάνθεον. Όσο για τους αρμόδιους
    μας διαβάζει κανείς;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μας χρώσταγαν που μας χρώσταγαν, μας πήραν και το βόδι.
    Ποιός θα τολμήσει φίλε μου να βάλει το χέρι του για να κάνει μιάς δεκάρας δουλειά, όταν όλοι μαζί, αστυνομίες, λιμενικά και οι συν αυτώ ρουφιάνοι τους, είναι στημένοι με το όπλο παρα πόδα έτοιμοι να πυροβολήσουν κάθε προσπάθεια. Το μόνο που ξέρουν είναι, να μπουκώνουν το στόμα τους και να κλείνουν τα μάτια τους όταν γίνονται παρανομίες από τους γνωστούς άγνωστους επιχειρηματίες.
    Εκεί δεν τρέχει τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες