Pages

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΣΥΜΦΟΡΗΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΙΚΙΑ.

Κατακλύστηκε σήμερα το fb από αναρτήσεις αγανακτισμένων οδηγών, οι οποίοι εγκλωβίστηκαν κυρίως στον περιφερειακό εξαιτίας της μεγάλης κίνησης των αυτοκινήτων.

Και  δεν μπορεί κανείς να πει τίποτα ούτε να αδικήσει την αγανάκτηση αφού η πραγματικότητα είναι αυτή και ίσως και χειρότερη.

Σήμερα ήταν το πρώτο crach test γιατί μας περιμένει ολόκληρο το καλοκαίρι, το οποίο προβλέπεται να είναι πολύ καλό από τουριστικής πλευράς.

Θαύματα δεν γίνονται ούτε υπάρχουν μαγικές λύσεις. Υπάρχουν όμως παρεμβάσεις, ένα σύνολο παρεμβάσεων χωρίς οικονομικό κόστος, το αποτέλεσμα των οποίων είναι η ανακούφιση του προβλήματος.

Για αυτές τις παρεμβάσεις χρειάζεται συνεργασία, συνεννόηση, αποφασιστικότητα και εμπειρία. Το πρόβλημα δεν λύνεται με συσκέψεις και επιτροπές μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού. Λύνεται με μέτρα που έχουν αποφασιστεί τον χειμώνα, εφαρμόζονται δοκιμαστικά το Πάσχα και  ισχύουν το καλοκαίρι.

Οτιδήποτε άλλο είναι στάχτη στα μάτια και για να δείξουμε  ότι κάτι κάνουμε. Η καθημερινότητα είναι το σημαντικότερο κριτήριο για να ψηφίσεις κάποιον και όποιος δεν ασχολείται με αυτήν δεν έχει πλέον καμία τύχη.

Η παρέμβασης της αστυνομίας σήμερα στον περιφερειακό η οποία συμπτωματικά έγινε την ημέρα της επίσκεψης του Υποστρατήγου Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Νοτίου Αιγαίου, δυστυχώς δεν έφερε αποτελέσματα και μάλλον δυσκόλεψε περισσότερο την κατάσταση, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των οργάνων.

Από τις 09.30 έως και στις 15.00 ο περιφερειακός ήταν απροσπέραστος, τα αυτοκίνητα είχαν φθάσει στον Παρασπόρο, η στάθμευση άναρχη σε όλη την Παροικιά, πάνω σε πεζοδρόμια, διπλή σειρά κλπ.

Αυτή ήταν η εικόνα σήμερα της Παροικιάς και για αυτό υπάρχει ευθύνη .

Δεν είναι υπόθεση μόνο της δημοτικής αρχής και της αστυνομίας, είναι υπόθεση όλων, της αντιπολίτευσης , εμάς των ιδίων, ολόκληρης της κοινωνίας

Ηλίας Κουντρομιχάλης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες