Pages

Πέμπτη 29 Απριλίου 2021

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ -ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ Η ΠΑΡΟΣ ΕΞΙΛΑΣΤΗΡΙΟ ΘΥΜΑ.

 

Με έκπληξη είδαμε τον κ. Χαρδαλιά να ανακοινώνει αύξηση του ιικού φορτίου στην Πάρο κατά 5%. 

Και αυτό έγινε  λίγες ημέρες πρίν το Πάσχα και ενώ η κίνηση προς το νησί είναι αρκετά περιορισμένη και οι έλεγχοι στον Πειραιά πολύ σχολαστικοί.

Για άλλη μια φορά η Πάρος μπαίνει στο στόχαστρο και αρχίζει να παρουσιάζεται για το "άτακτο¨ παιδί που δεν ακούει τις οδηγίες και όπως τον περασμένο Αύγουστο "ίσως" πρέπει να χαμηλώσουμε τον πήχη .

Τυχαίο μάλλον πρέπει να θεωρηθεί το γεγονός ότι  οι κρατήσεις του καλοκαιριού αρχίζουν να ανεβαίνουν σε σύγκριση με άλλους προορισμούς . Δεν γνωρίζω ποια κέντρα ή παράκεντρα δημιουργούν αυτές τις καταστάσεις και  τι συμφέροντα υπάρχουν και κινούνται, αλλά αυτό που πρέπει όλοι να κάνουμε είναι να αντιδράσουμε γρήγορα και αποτελεσματικά , γιατί μάλλον το νησί έχει στοχοποιηθεί, είτε από κάποιους που θέλουν την ηρεμία τους και αδιαφορούν για την οικονομία του, είτε από άλλους προορισμούς οι οποίοι τυγχάνουν πολιτικής ασυλίας και προστασίας.

Που είναι οι βουλευτές Κυκλάδων να πάρουν θέση σε αυτήν την κατάσταση, να ζητήσουν στοιχεία και να μας ενημερώσουν?

Εύστοχη η πρώτη αντίδραση του δημάρχου, με την άμεση επιστολή του, αλλά δεν αρκεί αυτό, χρειάζεται γενικότερη κινητοποίηση και αντίδραση.

Παραθέτουμε την επιστολή του Δημάρχου. 

KYPIE YΠOYPΓE

KAΛHΣΠEPA AKOYΣA  ME EKΠΛHΞH TH XΘEΣINH ΣAΣ ANAΦOPA ΓIA AYΞHMENO IIKO ΦOPTIO ΣTHN ΠAPO. 

OΛA TA ΔIKA MAΣ ΣTOIXEIA, METAΞY TΩN OΠOIΩN KAI OI METPHΣEIΣ ΣTA ΛYMATA ΣE ΣYNEPΓAΣIA ME TO KAΠOΔIATPIAKO ΠANEΠIΣTHMIO, ΔEIXNOYN MHΔAMINA EΠIΠEΔA. EYXAPIΣTΩΣ NA ΣTA ΣTEIΛΩ ΓIA ENHMEPΩΣH ΣOY AΛΛA KAI XPHΣH OΠOY XPEIAZETAI. 

ΠANTΩΣ ΠPEΠEI NA ΓINEI ANTIΛHΠTO OTI KAΘE ΦOPA ΠOY BPIΣKOMAΣTE ΣE ΠEPIOΔO TOYPIΣTIKOY ANOIΓMATOΣ, TETOIEΣ ΔHΛΩΣEIΣ MAΣ KANOYN MEΓAΛH ZHMIA ΘA HΘEΛA NA MIΛHΣOYME ΣTO THΛ OΠOTE  MΠOPEITE 

MAPKOΣ KΩBAIOΣ, 

ΔHMAPXOΣ ΠAPOY

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες