Pages

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020

Πόσο κοστίζει η ...αξιοπρέπεια.

Διακόσια ευρώ τελικά κοστίζει σε ένα δημοτικό σύμβουλο ή αντιδήμαρχο ή πρόεδρο νομικού προσώπου, για να ευχηθεί  στους φίλους του και ψηφοφόρους του, μέσω τοπικού επικοινωνιακού μέσου.
Οι "αυθόρμητες" ευχές με εντολή άνωθεν πρέπει να δημοσιευθούν σε συγκεκριμένο μέσο, προκειμένου ξεπληρώσουν κάποιοι  την σκανδαλώδη ανοχή που δείχνει το εν λόγω μέσο στα όσα τραγελαφικά συμβαίνουν στον λόφο της Αγίας Άννας.
Και καλά αυτοί που εσπράττουν μισθό από τις θέσεις που κατέχουν, οι άλλοι θα τα βάλουν από την τσέπη τους για να μην χαλάσουν το χατίρι του ηγήτορα?
Κάποιοι έχουν βάλει πολύ χαμηλά τον πήχη της συνείδησης, κάποιοι άλλοι με ξένα κόλλυβα όπως πάντα άλλωστε, προσπαθούν να βγάλουν υποχρεώσεις και κάποιοι άλλοι γλύφουν εκεί που έφτυναν.
Κοντός ψαλμός αλληλούια ....θα δείξει ποιοι υπέκυψαν και ποιοι κράτησαν την αξιοπρέπεια τους.
Και σε καμία περίπτωση δεν λέμε να μην δημοσιευθούν ευχές επ' αμοιβή στα τοπικά μέσα, αυτό που καυτηριάζουμε είναι η δημοσίευση ευχών κατ΄εντολήν και σε συγκεκριμένο μέσο.
Σιωπητήριο...ξαφνικά ...ο "τύπος" στην υπηρεσία του λαού σύντροφοι.


Υ.Γ όποιος από τον δήμο ψάχνει τον "ρουφιάνο"...τρίτη πόρτα αριστερά βγαίνοντας, εκεί θα τον βρει μαζί με τα κλοπιμαία...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες