Pages

Τρίτη 4 Αυγούστου 2020

'ΛΕΥΚΟΣ ΚΑΠΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΦΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ'

Λευκός καπνός βγήκε τελικά στις τρεις το μεσημέρι από τον λόφο της Αγίας Άννας όπου βρίσκεται το Δημαρχείο.
Η συνάντηση των δημοτικών συμβούλων του δημοτικού συνδυασμού της πλειοψηφίας, ολοκληρώθηκε χωρίς παρατράγουδα και εκπλήξεις.
Η συζήτηση στράφηκε στο αρνητικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί στην κοινωνία, σε δηλώσεις και εκφράσεις που ακούστηκαν και γράφτηκαν από στελέχη δημόσια και τέλος επικεντρώθηκε στο σοβαρό εσωτερικό πρόβλημα των υπηρεσιών του δήμου και ειδικότερα της οικονομικής υπηρεσίας.
Οι σύμβουλοι ενημερώθηκαν για την υποβολή παραίτησης της αναπληρώτριας προισταμένης της οικονομικής υπηρεσίας από την θέση της με υποβολή αίτησης στην οποία εξηγεί τους λόγους και τα περιστατικά τα οποία έγιναν.
Η γενικότερη αντίληψη ήταν να μην γίνει αποδεκτή η παραίτηση και να εξευρεθεί τρόπος της ομαλής λειτουργίας της υπηρεσίας.
Υπήρξε πρόταση να  δοθούν αμοιβαίες εξηγήσεις από τους πρωταγωνιστές του περιστατικού και να λήξει το θέμα, χωρίς όμως να υιοθετηθεί από την πλειοψηφία των συμβούλων. 
Τελικά η συνάντηση κατέληξε χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα και δίχως λόγο πραγματοποίησή της, εκτός και άλλα είχαν αποφασισθεί να γίνουν, αλλά τελικά κάποιοι ανέκρουσαν πρύμα.
Από την συνάντηση απουσίαζαν τρεις δημοτικοί σύμβουλοι, συμμετείχαν δηλαδή δέκα και ο δήμαρχος έντεκα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες