Pages

Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ...ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΙΚΙΑ.

Κάποιοι-ες είναι αμετανόητοι, το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι τα πανηγύρια και οι φωτογραφίες και γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια την υγεία και την ασφάλεια των συνανθρώπων μας.

'Ετσι λοιπόν απαιτούν παρά τις δύσκολες υγειονομικές στιγμές που ζούμε, παρά τον κίνδυνο το νησί μας να υποστεί ένα καθολικό lock dοwn που σημαίνει ολοσχερή καταστροφή, απαιτούν λοιπόν με ιδιαίτερη αυθάδεια και ασέβεια την ρίψη πυροτεχνημάτων τον δεκαπενταύγουστο, συγκεντρώνοντας χιλιάδες συνανθρώπους μας, σε μερικές εκατοντάδες τετραγωνικά στην παραλία της Παροικιάς.

Όλοι ξέρουμε το έθιμο, όλοι είμαστε υποστηρικτές του, αλλά άλλο αυτό και άλλο η ασφάλεια και υγεία.

Εαν μετά από μερικές ημέρες τα κρούσματα στην Πάρο αυξηθούν δραματικά εξαιτίας αυτού του γεγονότος, τότε αυτοί οι ανεύθυνοι δεν θα βρίσκουν λαγούμι να κρυφτούν, διότι θα δώσουμε στον αέρα τα ονοματάκια τους για να γνωρίζει ο κόσμος το μέγεθος της ανευθυνότητάς τους και ποιοί το προκάλεσαν.

Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι οι φωτογραφίες και τα πανηγύρια χωρίς ίχνος σεβασμού για το μέλλον του νησιού. 

Στον δήμο επικρατεί "βέρτιγκο" όλοι εναντίον όλων και διάσταση απόψεων.

Τέτοιου είδους αποφάσεις δεν είναι πολιτικές και ούτε προιόν δημοσίων σχέσεων, είναι αποφάσεις επιστημόνων και ειδικών τους οποίους πρέπει να ακούμε και να σεβόμαστε και όχι η κάθε μια ανίδεη και αμόρφωτη που έχει κάνει κατάληψη σε κάποια καρέκλα του δήμου να αποφασίζει, προκειμένου να επιδείξει το νέο look της.

Ακόμη και η κοινότητα Παροικιάς δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, αποφασίζοντας με μικροπολιτικά κριτήρια.

Κυρίες και κύριοι δείξτε σοβαρότητα, το νησί κινδυνεύει, ο Δήμαρχος πρέπει να πάρει δημόσια θέση και να βγει ανακοίνωση ώστε να αποφευχθεί η υπερσυγκέντρωση κόσμου στην Παροικιά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες