Pages

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΝΙΩΤΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.


Πάρος  7/11/2018

Προς:  Δήμαρχο Πάρου

            Πρόεδρο και μέλη Δ.Σ. επιτροπής Τουριστικής & Ανάπτυξης Δήμου Πάρου

Κε Πρόεδρε,

 Θα θέλαμε να μας ενημερώσετε σχετικά με τη δράση που είχατε εξαγγείλει στο πλαίσιο της τελευταίας παρουσίας του Δήμου Πάρου στην έκθεση ITB στο Βερολίνο.

Όπως αναφερόταν σε σχετικό Δελτίο Τύπου (που θα βρείτε παρακάτω σε δύο links), συμφωνήθηκε τότε και ανακοινώθηκε η συνεργασία με τη Deutsche Welle για την προβολή της Πάρου μαζί με άλλα τρία νησιά των Κυκλάδων. Η συμφωνία είχε επιβεβαιωθεί ως αποτέλεσμα της  συνάντησης που είχε γίνει μεταξύ των κ.κ. Τριπολιτσιώτη, εκπροσώπων της MTC GROUP και εκπροσώπους του σταθμού (Η κυρία Τριπολιτσιώτη αναφέρεται στο Δελτίο Τύπου που δημοσιεύθηκε στο Naxospress). 
Αν και φαίνεται από το Δελτίο Τύπου, πως η τακτική ομαδοποίησης και μαζικοποίησης ακολουθείται κατά κόρον, αφού ακόμη και στις εκθέσεις οι συναντήσεις σας περιλαμβάνουν και άλλα νησιά των Κυκλάδων, τρία τον αριθμό(!), δεν είναι εδώ επιδίωξη μας  να εστιάσουμε σε αυτό το σημείο. Θα θέλαμε ωστόσο περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ζήτημα της δημοσιογραφικής επίσκεψης.
Ειδικότερα, το Δελτίο Τύπου μιλάει για συμφωνία και όχι για διερεύνηση ή ενδεχόμενο. Θα θέλαμε λοιπόν να μας ενημερώσετε εάν και  πότε έγιναν τα γυρίσματα της εκπομπής και πότε θα προβληθεί το επεισόδιο με την Πάρο καθώς μέχρι σήμερα δεν μας έχει γίνει ενημέρωση για τη δράση αυτή. 
links: 
https://www.naxospress.gr/arthro/toyrismos/itv-berlin-2018-oi-germanoi-proothoyn-paro-andro-milo-kai-tino
https://www.tinostoday.gr/2018/03/deutsche-welle.html 
Εάν  δεν έχει πραγματοποιηθεί, θα θέλαμε να γνωρίζουμε:
- τους λόγους για τους οποίους δεν έγινε,
- γιατί – ενδεχομένως - προχωρήσατε στην δημοσιοποίηση μιας τόσο σημαντικής δράσης και την δημιουργία προσδοκιών στους επαγγελματίες τουρισμού του νησιού μας, αν δεν ήταν εξασφαλισμένη η συμφωνία; 
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντησή σας,
Με εκτίμηση,
Μαρία Χανιώτη,

Δημοτική Σύμβουλος

Ενιαία Κίνηση πολιτών Ενότητα για το Μέλλον


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες