Pages

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΠΑΡΟΙΚΙΑΣ.

Προς ανεύθυνους υπεύθυνους συντάκτες.
Επειδή εγώ δεν κρύβομαι πίσω από τις λέξεις και έχω το θάρρος της άποψης.
Για άλλη μια αφορά αποδεικνύεται ότι σας χαρακτηρίζει η απόλυτη προχειρότητα και ανευθυνότητα, δυστυχώς θα σας στεναχωρήσω και για ενημέρωση όχι δική σας διότι δεν με ενδιαφέρει ουδόλως η γνώμη σας, αλλά για ενημέρωση της Παριανής κοινωνίας, παραθέτω τα παρακάτω αδιάψευστα στοιχεία, τα οποία αποδεικνύουν την εμπάθεια και την ασχετοσύνη των εμπνευστών της ανακοίνωσης που κυκλοφόρησε με τον τίτλο του Συλλόγου.
1.Πράγματι το 2004 όπως λέτε υπήρξε αλληλογραφία του ΓΕΝ με το δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πάρου, σχετικά με τον Φάρο και την συντήρησή του, με πρωτοβουλία του Λιμενικού Ταμείου.
2.Το διοικητικό συμβούλιο του ΛΤ την εποχή εκείνη και έως το καλοκαίρι του 2005, απαρτιζόταν από τους παρακάτω:
- Σκανδάλη Κ/νο ως πρόεδρο με αναπληρωτή τον Γαβαλά Στέφανο
- Φραγκούλη Μαρουσώ  με αναπληρώτρια την Τριβυζά-Φραντζή Μαρία
- Τσαντάνη Μαρία με αναπληρώτρια την Πούλιου Μαρία
- Παυλάκη Ευστράτιο με αναπληρωτή  τον Χριστόφορο Ευστράτιο
- Σκανδάλη Εμμανουήλ με αναπληρωτή τον Μελανίτη Αλέξανδρο
- Φαρούπου-Μανέτα Βαρβάρα με αναπλήρωτρια την Πατέλη Ζαχάρω
- Κανάλη Εμμανουήλ Λιμενάρχη Πάρου με αναπληρωτή τον Ραγκούση Αντώνιο Υπολιμενάρχη.
Η απόφαση ορισμού των παραπάνω μελών πάρθηκε στις 14/2/2005 και αντικαθιστούσε την 118/2003 απόφαση.
3. Με μεγάλη μου λύπη λοιπόν σας ενημερώνω ότι δεν ήμουν εγώ Λιμενάρχης το 2004-2005.
Ανέλαβα το καλοκαίρι του 2005 επομένως δεν θα μπορούσα να έχω και κάποια σχέση με το έγγραφο το οποίο επικαλείστε, δυστυχώς ο ρουφιάνος σας έχει ασθενή μνήμη.
Εγκαλείται λοιπόν όλους τους παραπάνω συμπολίτες μας ότι έδειξαν αδιαφορία όσο αφορά το θέμα του Φάρου και στην προσπάθεια σας να πλήξετε εμένα δεν διστάσατε να στραφείτε εναντίον όλων και τους θεωρείτε υπεύθυνους για την σημερινή κατάσταση, χωρίς να γνωρίζετε τι αποφάσεις έχουν παρθεί και τι ενέργειες είχαν γίνει.
Αν αυτό δεν είναι ΝΤΡΟΠΗ, τότε τι άλλο μπορεί να είναι.
Κυριάρχησε η προσωπικής σας εμπάθεια και χρησιμοποιείται το σύλλογο ενάντια συμπολιτών σας χωρίς αιδώ.
Αλλά για άλλη μια φορά ακόμη λειτουργήσατε με προχειρότητα, διότι εάν ψάχνατε καλύτερα θα διαπιστώνατε ότι το 2006 στην συνεδρίαση της Τρίτης 18η Ιουλίου του ΛΤ, το έκτο θέμα της ημερήσιας διάταξης ήταν "Επισκευή-αναπαλαίωση φάρου Αγ. Φωκά", εάν σας ενδιέφερε πραγματικά  θα είχατε φροντίσει να μάθετε με ποιανού εισήγηση μπήκε το θέμα.
Το θέμα συζητήθηκε και πάρθηκε ομόφωνη απόφαση για την υλοποίηση της απόφασης, η οποία όμως δεν υλοποιήθηκε διότι αφενός ήταν θέμα πολιτικής βούλησης και ο Λιμενάρχης δεν ασκεί πολιτική και αφετέρου μεσολάβησαν τα γνωστά προβλήματα του Λιμενικού Ταμείου με αποτέλεσμα για δυο και πλέον έτη να μην λειτουργεί σαν όργανο.
Αλλά ας δούμε και τις άλλες ενέργειές σας που φανερώνουν την πλήρη προχειρότητά σας και την επικίνδυνη ασχετοσύνη σας και λέω επικίνδυνη διότι με λάθος και πρόχειρες ενέργειες "καίτε" ένα θέμα που ενδιαφέρει όλη την Παροικιά.
-Στείλατε δύο επιστολές !!! στο Πολεμικό Ναυτικό και ζητήσατε την πολιτιστική αξιοποίηση του Φάρου, χωρίς καν να μπείτε στον κόπο να ερευνήσετε εάν κάτι τέτοιο πληροί τις προυποθέσεις του νόμου, διότι ο φάρος κα τα κτίσματα  δεν έχουν χαρακτηριστεί ως νεότερο μνημείο , με αποτέλεσμα να λάβετε αρνητική απάντηση. Πάλι τραγική προχειρότητα.
-Δεύτερον, χωρίς μελέτες, χωρίς εξασφαλισμένη χρηματοδότηση, χρονοδιάγραμμα κλπ προκαλέσατε την αρνητική απάντηση και δείξατε για ακόμη μια φορά ότι όλα τα κάνατε για εντυπωσιασμό και όχι για ουσία. Φοβηθήκατε μήπως σας προλάβαινε κάποιος άλλος φορέας και προχωρήσατε σε άστοχες, άσκοπες και βεβιασμένες κινήσεις.
-Τρίτον, προσπαθήσατε εμμέσως πλην σαφώς να καρπωθείτε προσωπικά σαν άτομα και όχι σαν σύλλογος την επίσκεψη του τεχνικού κλιμακίου του ΓΕΝ, το οποίο στην Πάρο έφθασε μετά από σοβαρή και υπεύθυνη συνεννόησης  του Δημάρχου με τον διευθυντή της υπηρεσίας Φάρων, γεγονός το οποίο αναφέρετε με σαφήνεια στο έγγραφο του ΓΕΝ.
-Τέταρτον, καταγγείλατε με ανακοίνωσή σας, ότι κάποιοι χρησιμοποίησαν το όνομα και τον τίτλο του συλλόγου εν αγνοία σας προς το ΓΕΝ για το θέμα του Φάρου και εξαιτίας αυτού του γεγονότος λάβατε τις αρνητικές απαντήσεις.
Δηλαδή μας λέτε ότι κάποιοι έστειλαν πλαστή επιστολή με την σφραγίδα του συλλόγου και ότι εσείς δεν έχετε ακόμη προσφύγει στην δικαιοσύνη για να προστατέψετε τον σύλλογο?
Αυτά είναι ανήκουστα, ασόβαρα και περίεργα και κρύβουν άλλα πράγματα, τα οποία πολύ σύντομα θα μαθευτούν, μόλις παραλάβουμε τα αιτούμενα έγγραφα.
Προ; απόδειξη όλων των παραπάνω, σας δημοσιεύω τα αποδεικτικά έγγραφα τα οποία είναι αδιάψευστα και σας εκθέτουν ανεπανόρθωτα, διότι χρησιμοποιείται τον σύλλογο για προσωπική προβολή και ικανοποίηση των υπέρμετρων εγωιστικών σας επιδιώξεων.
Και κάτι τελευταίο.
"Η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, πρέπει και να φαίνεται τίμια".
Αυτά προς το παρόν και έπεται συνέχεια πολύ σύντομα.
Ηλίας Κουντρομιχάλης

-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες