Pages

Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΑΛΥΚΗΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ.

Μεγάλος κίνδυνος αναστολής εργασιών στο έργο του λιμανιού της Αλυκής υπάρχει, εξαιτίας  ασυνάρτητων και αόριστων καταγγελιών στις αρμόδιες αρχές καθώς και αποστολής επιστολών στην Κεντρική υπηρεσία του ΥΕΝ.
Η κατάσταση η οποία έχει δημιουργηθεί είναι οριακή εξαιτίας της επιμονής κάποιων οι οποίοι  κάνουν το παν προκειμένου το έργο να σταματήσει, προτιμώντας την ανωνυμία  στις επιστολές που στέλνουν και χρησιμοποιώντας διάφορους "παράγοντες".
Κάποιοι άλλοι με επισκέψεις τους στις αρμόδιες αρχές εκφράζουν τις δήθεν "ανησυχίες " τους για τα όσα καταγγέλονται, δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο προβληματισμούς στις αρμόδιες υπηρεσίες.
Για την επίτευξη  αυτού του έργου, έχουν αγωνισθεί πάρα πολλοί και πολλά χρόνια  και τώρα που ήρθε η ώρα της  υλοποίησης, για μικροπολιτικούς λόγους  γίνεται προσπάθεια ( ευτυχώς από πολύ λίγους) να  το ακυρώσουν πιστεύοντας ότι έτσι κάνουν κακό στην δημοτική αρχή.
Η πραγματικότητα είναι όμως ότι το μόνο που θα καταφέρουν είναι να στρέψουν την τοπική κοινωνία εναντίον τους όταν θα πέσουν οι μάσκες .
Εμείς απλώς τους υπενθυμίζουμε ότι "έχει ο καιρός γυρίσματα" και μάλιστα σύντομα και δεν θα ξέρουν που θα κρυφτούν όταν τα ονόματά τους κρεμαστούν στα μανταλάκια.
Και ξεκαθαρίζουμε για να μην υπάρχει καμία παρεξήγηση, όλα τα παραπάνω δεν αφορούν διόλου την Κα Μαρία Χανιώτη, που σαν Δημοτική σύμβουλος είχε κάνει μια δημόσια παρέμβαση για το θέμα αλλά απλώς οι "ανώνυμοι" χρησιμοποίησαν και την δική της παρέμβαση για να ισχυροποιήσουν τα όσα καταγγέλουν.
Γι΄αυτό ακριβώς το λόγο είχαμε γράψει ότι πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν αναφερόμαστε σε τέτοια θέματα  εκφράζοντας δημόσια τις "υποψίες" μας.
Σε αναμονή εξελίξεων.

Αναρτήθηκε από Ηλία Κουντρομιχάλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες