Pages

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ.

Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο συζητήθηκε το θέμα της επαναπαραχώρησης του κοινοτικού χώρου στα Λιβάδια στον Ναυτικό Όμιλο για συνέχιση των δραστηριοτήτων του.
Το θέμα αναβλήθηκε για επόμενη συνεδρίαση και αυτό διότι υπήρξαν απόψεις και διαφωνίες ως προς τα αντισταθμιστικά οφέλη που δίνει ο Όμιλος προς τον Δήμο.
Το περίεργο είναι ότι το θέμα ετέθη από την αντιπολίτευση, η οποία πριν δυο χρόνια ήταν δημοτική αρχή και είχε επί σειρά ετών παραχωρήσει τον συγκεκριμένο χώρο και την παραλία, έναντι ευτελούς αντιτίμου 100 ευρώ ετησίως.
Σήμερα ο Όμιλος πληρώνει για την παραλία 19.000 ευρώ και ο Δήμος εισπράτει το 50%, καθώς από ότι ξέρουμε υπάρχει και συμφωνία για δωρεάν προσφορά μεγάλου αριθμού γευμάτων προς φιλοξενούμενους και επίσημους επισκέπτες της δημοτικής αρχής.
Κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι ήθελαν να μάθουν και τα οικονομικά του Όμίλου και ζήτησαν πληροφόρηση για τα ετήσια έσοδα, αλλά παρέλειψαν να ζητήσουν το ίδιο και για τα ετήσια έξοδα.
Όλοι βέβαια εξήραν την προσφορά και λοιπά του ομίλου αλλά..... υπάρχουν και υποσχέσεις και συμφέροντα , στα οποία κάποιοι έπρεπε να  δείξουν ότι έπραξαν το καθήκον τους, ξεπληρώνοντας γραμμάτια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες