Pages

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

Eργασίες ασφαλτόστρωσης στην Πάρο, οδηγίες προς τους οδηγούς



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΑΡΟΥ

Πάρος, 01-07-2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Περιφερειακή Ενότητα Πάρου σας ανακοινώνει ότι την Παρασκευή 1 Ιουλίου θα γίνουν εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Μάρπησσα στο τμήμα από διασταύρωση προς Αφκουλάκι ως διασταύρωση Ξεχωριανής.
Η κίνηση των οχημάτων θα εκτελείται από το ένα ρεύμα κυκλοφορίας με τη σχετική καθοδήγηση από το προσωπικό της αναδόχου εταιρείας.

Το Σάββατο 2 Ιουλίου και Κυριακή 3 Ιουλίου 2016 θα γίνουν εργασίες ασφαλτόστρωσης στις Λεύκες από την διασταύρωση - παλιό ξυλεμπορικό Δεσύλλα ως το χώρο στάθμευσης - γήπεδο μπάσκετ.
Καθόσον υπάρχουν τεχνικές δυσκολίες (στενότητα οδού) που δεν επιτρέπουν την τμηματική, κατά πλάτος, διάστρωση του ασφαλτομίγματος είναι απαιτητή η ολική κατάληψη του καταστρώματος της οδού. Για το λόγο αυτό θα διακοπεί πλήρως η κυκλοφορία της οδού αυτής. Τα οχήματα που θα κινούνται στην οδό Παροικιά - Λευκών προς Χειρόλακκα - χωριά θα εκτρέπονται στο ύψος της Αγ. Υπακοής προς Αγ. Κυριακή. Τα οχήματα που θα κινούνται από χωριά προς Παροικιά μέσω Λευκών θα εκτρέπονται στο ύψος του Χειρόλακκα προς Νάουσα. Τα οχήματα με προορισμό τις Λεύκες θα μπορούν να χρησιμοποιούν τον χώρο στάθμευσης πάνω από την Κοινότητα.
Είναι αναγκαίο κατά τη διάρκεια των ημερών ασφαλτόστρωσης να μην υπάρχουν σταθμευμένα αυτοκίνητα σε όλο το εύρος του καταστρώματος της οδού.
Αναφέρουμε ότι θα τηρηθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για την σήμανση και ασφάλεια του χώρου των εργασιών. Στις εργάσιμες ώρες θα υπάρχει και προσωπικό, της αναδόχου εταιρείας που εκτελεί το εν λόγω έργο, που θα υποδεικνύει την κίνηση. Κατά τις νυχτερινές ώρες που δε θα εκτελούνται εργασίες, η οδός θα παραδίδεται στην κυκλοφορία.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση των πολιτών και αναφέρουμε ξανά ότι θα γίνουν τα μέγιστα για την ταχύτατη αποκατάσταση της κυκλοφορίας. Παρακαλούμε τις αρμόδιες υπηρεσίες και τους φορείς για την συνδρομή τους στην απρόσκοπτη και ταχεία εκτέλεση του έργου.

Ο ΕΠΑΡΧΟΣ ΠΑΡΟΥ
ΚΩΝ/ΝΟΣ Ν. ΜΠΙΖΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες