Pages

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

Διανομή Ειδών Βασικής Υλικής Συνδρομής σε Πάρο & Αντίπαρο



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΑΡΟΥ
ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΘΕΜΑ: Διανομή Ειδών Βασικής Υλικής Συνδρομής

Στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ) με επικεφαλής εταίρο την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ και εταίρους τον ΔΗΜΟ ΠΑΡΟΥ και τον ΔΗΜΟ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ, θα πραγματοποιηθεί από την Περιφερειακή Ενότητα Πάρου διανομή φέτας στους ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ , σε όσους είχαν υποβάλλει σχετικές αιτήσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Πάρου, στο Δήμο Πάρου και στο Δήμο Αντιπάρου και έχουν εγκριθεί.

Η διανομή θα γίνει από την Δευτέρα 04.07.16 έως και την Παρασκευή 08.07.16 και ώρες 9:00 - 12:00 στο κτίριο που στεγάζεται η Περιφερειακή Ενότητα Πάρου, στο Αγροκήπιο Παροικίας, στο ισόγειο πίσω από την παιδική χαρά, στην παραλία της Παροικίας.
Επειδή το προϊόν είναι ευαίσθητο (θα φυλάσσεται σε επιχείρηση που διαθέτει επαγγελματικά ψυγεία) παρακαλούμε τους δικαιούχους να προσέλθουν την ακριβή ημερομηνία για την οποία θα έχουν ειδοποιηθεί - ενημερωθεί τηλεφωνικά από τους υπαλλήλους της Π.Ε. Πάρου.
Απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας και του ΑΜΚΑ, ενώ οι δικαιούχοι θα προσέρχονται κατόπιν τηλεφωνικής ειδοποίησης από την υπηρεσία μας.

Ο Έπαρχος Πάρου - Αντιπάρου
Κων/νος Ν. Μπιζάς


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες