Pages

Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

«Κουκλί» το Δημοτικό Στάδιο Πάρου



Μια ευχάριστη έκπληξη περιμένει όσους περνούν τις τελευταίες ημέρες από το Δημοτικό Στάδιο στην Παροικιά.

Η αντικατάσταση των σπασμένων καθισμάτων με καινούρια, το επιμελές βάψιμο των χώρων και ο γενικός εξωραϊσμός στην είσοδο και την εξέδρα, δίνουν μία πολύ όμορφη εικόνα. Όπως μας δήλωσαν οι αρμόδιοι αυτή ήταν η πρώτη φάση των έργων και σε λίγο καιρό θα ακολουθήσει η παρέμβαση στα κτίσματα, γραφεία και αποδυτήρια.
Μετά το τέλος και της δεύτερης φάσης το στάδιο θα γίνει πραγματικά αγνώριστο, προς το καλύτερο φυσικά. Βέβαια υπάρχει και το μεγάλο θέμα του πλαστικού χλοοτάπητα. Αφημένος στην τύχη του και με δεδομένη την μεγάλη του χρήση, είναι σε άθλια κατάσταση εγκυμονώντας κινδύνους ακόμη και για την σωματική ακεραιότητα των αθλητών.
Η δαπάνη για την αντικατάσταση του ξεπερνά τις παρούσες οικονομικές δυνατότητες, ωστόσο ο εμπλουτισμός του με καουτσούκ και το λεγόμενο κτένισμα του, νομίζουμε πως είναι εφικτό να προγραμματισθεί.

πηγή: www.sportcyclades.gr


1 σχόλιο:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ Κ ΣΑΡΡΗ ΠΑΠΑΚΥΡΙΛΛΟΥ ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΗΣ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΣΟ ΣΤΗΣ ΠΑΡΟΙΚΙΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗΣ ΜΑΡΠΗΣΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΕΛΙΟ ΜΠΟΝΗ ΣΤΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΗΣ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες