Pages

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Euroscola 2016: Τρία κορίτσια της Πάρου διέπρεψαν και πάνε Στρασβούργο



Η Ήριννα Κυριαζάνου (ΓΕ.Λ. Πάρου), η Κέβιλα Γκέτσι (ΓΕ.Λ. Νάουσας Πάρου) και η Μαρία Καλακώνα (ΓΕ.Λ. Νάουσας Πάρου) θα εκπροσωπήσουν φέτος το νησί μας στην ημερίδα Euroscola 2016, που θα διεξαχθεί στο Στρασβούργο της Γαλλίας στις 15 Απριλίου 2016.

Οι τρεις μαθήτριες από την Πάρο περιλαμβάνονται στην ομάδα των 24 μαθητών-τριών από σχολεία του Νοτίου Αιγαίου που διέπρεψαν στο διαγωνισμό της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης για τη συμμετοχή στην εν λόγω ημερίδα.
Το θέμα του διαγωνισμού αφορούσε στον ενισχυμένο ρόλο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στη διαμόρφωση της Ευρώπης, μετά τη Συνθήκη της Λισαβόνας. Οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να αναπτύξουν γραπτώς το ρόλο του Ευρωπαίου πολίτη και πώς μπορεί να ακουστεί δυνατότερα η φωνή του στην Ευρώπη.
Οι 10 επιτυχόντες των Κυκλάδων, οι τρεις από την Πάρο, που θα μεταβούν στο Στρασβούργο της Γαλλίας για να πάρουν μέρος στην ημερίδα Euroscola 2016 που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 15 Απριλίου 2016 είναι:
Ήριννα Κυριαζάνου (ΓΕΛ Πάρου)
Κέβιλα Γκέτσι (ΓΕΛ Νάουσας Πάρου)
Μαρία Καλακώνα (ΓΕΛ Νάουσας Πάρου)
Ευστρατία Ανδροβιτσανέα (Γενικό Λύκειο Σύρου)
Κωνσταντίνα Κώτσια (Γενικό Λύκειο Σύρου)
Ιωάννα - Ματθίλδη Κατραντζή (Γενικό Λύκειο Σύρου)
Κλέα Έμπεγια (Ημερήσιο ΕΠΑΛ Θήρας)
Μαρία Ξενάκη (ΓΕΛ Νάξου)
Μαρία Κυρίτση (ΓΕΛ Μήλου)
Μαρία Ψαθά (ΓΕΛ Μήλου)

Τους 24 μαθητές από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγίου θα συνοδεύσουν οι εκπαιδευτικοί Παναγιώτης Αθανασόπουλος από το 1ο Γενικό Λύκειο Ρόδου (για τα Δωδεκάνησα) και Αντωνία Τσουμπού από το Ημερήσιο Επαγγελματικό Λύκειο Θήρας (για τις Κυκλάδες).

Πίνακας κατάταξης συμμετεχόντων μαθητών
του διαγωνισμού EUROSCOLA Απρίλιος 2016
Λαμβάνοντας υπόψη τα αποτελέσματα της αξιολόγησης των γραπτών δοκιμίων και των ξενόγλωσσων τίτλων σπουδών των συμμετεχόντων μαθητών του διαγωνισμού EUROSCOLA Απριλίου 2016 των αντίστοιχων επιτροπών, οι οποίες ορίστηκαν με τις ανωτέρω σχετικές αποφάσεις μας, καθώς και τους γενικούς βαθμούς προαγωγής όπως προκύπτουν από τους ελέγχους προόδου των συμμετεχόντων μαθητών, συντάχθηκε το Πρακτικό καταγραφής και άθροισης των βαθμολογιών, σύμφωνα με το οποίο σας γνωστοποιούμε τα ονόματα των επιτυχόντων και των επιλαχόντων μαθητών του διαγωνισμού Euroscola Απριλίου 2016, κατά σειρά κατάταξης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες