Pages

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Η κοπή πίτας του ΑΜΕΣ Νηρέα Νάουσας Πάρου, φωτογραφίες



Στην κατάμεστη αίθουσα Πολιτιστικών εκδηλώσεων του, την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016, ο Σύλλογος μας πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου στην ομιλία του, αφού καλωσόρισε τους γονείς, τους αθλητές και τα μελή του Συλλόγου, στην ανακαινισμένη αίθουσα πολιτιστικών εκδηλώσεων, αναφέρθηκε στις αέναες αξίες του αθλητισμού και τόνισε ότι ο πολιτισμός και ο αθλητισμός αποτελούν τις βάσης και το σκοπό του Συλλόγου. Επισήμανε δε, ότι η προσφορά στον πολιτισμό και στον αθλητισμό είναι εθελοντική, πάνω από συμφέροντα και ματαιοδοξίες αλλά και ότι ο πολιτισμός και ο αθλητισμός δεν έχουν απόχρωση. Απευθυνόμενος στους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης ζήτησε βελτίωση και κατασκευή Αθλητικών χώρων.
Κλείνοντας την ομιλία του αναφέρθηκε ότι « η λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε μπορεί να επιτευχθεί μόνο αν επικρατήσει πνεύμα ενότητας και αλληλεγγύης».
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την προβολή φωτογραφικού υλικού από το 1959 -έτος ιδρύσεως του Συλλόγου- έως και σήμερα, από την αθλητική και πολιτιστική δράση του.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Πάρου, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, ο πρόεδρος τις αθλητικής επιτροπής της ΚΔΕΠΑΠ καθώς και εκπρόσωποι των πολιτιστικών φορέων.
Ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά όλα τα μέλη, τους Γονείς, τους Αθλητές, τους Προπονητές και τους φίλους του «ΑMΕΣ ΝΗΡΕΑ» για την παρουσία τους αλλά και την θετική τους ενέργεια.
Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα ζαχαροπλαστεία «Ξυλόφουρνος» και «Χαμηλοθώρης» για τις πίτες που προσέφεραν, το εστιατόριο «Πιάτσα» για τα εδέσματα που προσέφερε, όπως επίσης και το κατάστημα «Ατού» για το δώρο της πίτας.

Με εκτίμηση,
το Δ.Σ. του ΑΜΕΣ ΝΗΡΕΑ

Πάρος, 09/02/2016
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
“Α. Μ. Ε. Σ. ΝΗΡΕΑΣ”
Έτος ιδρύσεως 1959, Νάουσα Πάρου





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες