Pages

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Ο ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκός για τη σχολή κριτών μπάσκετ στην Πάρο




Το Δ.Σ του συλλόγου μας, ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους του για την σχολή κριτών καλαθοσφαίρισης που πραγματοποιήθηκε στην Πάρο.

Η Ε.Σ.Κ. Κυκλάδων με τον σύνδεσμο κριτών καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων σε συνεργασία με τους αθλητικούς συλλόγους Α.Μ.Ε.Σ.ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΣ και Α.Ο.ΠΑΡΟΥ διοργάνωσαν σχολή κριτών καλαθοσφαίρισης και αξιολόγησης αυτών για την Γ’ Εθνική με μεγάλη επιτυχία στο νησί μας από την Παρασκευή 27/11/2015 έως και την Κυριακή 29/11/2015 .
Μια δραστηριότητα που αναβαθμίζει το επίπεδο της καλαθοσφαίρισης στο νησί μας με μια άψογη συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς της διοργάνωσης: BLUE STAR FERRIES , τα καταστήματα SOIREE καφέ στο Πίσω Λιβάδι ,COFFEE TIME καφέ στον Λαγαρά, το ξενοδοχείο ΟΑΣΙΣ στην Παροικία και το Ε.Π.Α.Λ ΠΑΡΟΥ και την Σχολική Επιτροπή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
Επίσης ένα ευχαριστώ από το Δ.Σ του συλλόγου μας στην Πρόεδρο κριτών Αττικής κυρία Μερίκα Τάνια,τον Αντιπρόεδρο κύριο Αναστασόπουλο Τάσο για την συμμετοχή τους καθώς και την κυρία Περαντινού Μαρία για την πολύτιμη βοήθεια της.

ΤΟ Δ.Σ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
07/12/2015
Α.Μ.Ε.Σ ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΣ
ΜΑΡΠΗΣΣΑ ΠΑΡΟΥ ΚΥΚΛΑΔΕΣ
ΤΗΛ 22840-41224/43336 FAX: 2284043336




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες