Pages

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Να γίνει άμεσα η επισκευή του οδικού δικτύου Δημοτικής Κοινότητας Μάρπησσας



Η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μάρπησσας Άννα Αντωνοπούλου σε ενημερωτική επιστολή της προς τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Κυκλάδων με θέμα: «Συντήρηση κεντρικού οδικού δικτύου στην Δημ. Κοινότητα Μάρπησσας νήσου Πάρου» κάνει γνωστό ότι χρειάζεται άμεση επισκευή το οδικό δίκτυο πριν το τέλος Οκτωβρίου. Και αυτό γιατί με τις πρώτες βροχές ο δρόμος γεμίζει λακκούβες και το οδόστρωμα φθείρεται με αποτέλεσμα: «Οι οδηγοί αυτοκινήτων και δικύκλων με επικίνδυνους ελιγμούς προσπαθούν να αποφύγουν τις λακκούβες και το φθαρμένο οδόστρωμα, μπαίνουν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και υπάρχει φόβος να θρηνήσουμε θύματα».
Ακολουθεί η ενημερωτική επιστολή με ημερομηνία 30/9/2015.


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΡΠΗΣΣΑΣ

Μάρπησσα 30 Σεπτεμβρίου 2015
Αριθ. Πρωτ.: Υ.Σ 474

ΠΡΟΣ: Την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Κυκλάδων
ΘΕΜΑ: Συντήρηση κεντρικού οδικού δικτύου στην Δημ. Κοινότητα Μάρπησσας νήσου Πάρου

Με τα έγγραφα του κ. Επάρχου Πάρου αριθ. 3546/16-6-2015 και 5775/28-9-2015 καταγράφεται η κατάσταση του οδικού δικτύου και οι εκκρεμότητες από τις εργολαβίες συντήρησής του οι οποίες δεν έχουν ολοκληρωθεί.
Αυτό που με την σειρά μας θέλουμε να επισημάνουμε, είναι η πολύ κακή κατάσταση του οδικού δικτύου στο τμήμα του που διέρχεται από τον οικισμό Μάρπησσας (από συνεργείο Ιωάννη Τζιώτη μέχρι Ξεχωριανή). Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε με αυτοψία στο τμήμα αυτό του δρόμου, καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να το κρατήσουμε προσβάσιμο επισκευάζοντάς το συνεχώς με πίσσα. Όταν όμως αρχίσουν οι βροχές η κατάστασή του επιδεινώνεται ραγδαία. Οι οδηγοί αυτοκινήτων και δικύκλων με επικίνδυνους ελιγμούς προσπαθούν να αποφύγουν τις λακκούβες και το φθαρμένο οδόστρωμα, μπαίνουν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και υπάρχει φόβος να θρηνήσουμε θύματα.
Παρακαλούμε καταβάλετε κάθε δυνατή προσπάθεια να ολοκληρωθούν πριν το τέλος Οκτωβρίου οι εργασίες από τις εργολαβίες που είναι σε εκκρεμότητα για την συντήρηση του οδικού δικτύου.

Η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μάρπησσας
Άννα Αντωνοπούλου

Φωτογραφία: αρχείο

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες