Pages

Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Μεγαλειώδης συγκέντρωση υπέρ του «ΝΑΙ» στη Νάξο



Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες, Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015 στη Νάξο (πλατεία Πρωτοδικείου) συγκέντρωση υπέρ του ΝΑΙ στο δημοψήφισμα της Κυριακής, που διοργάνωσε το κίνημα του «ΝΑΙ», το οποίο αποτελούν πολίτες από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους.

Πλήθος κόσμου έδωσε το δυναμικό παρών, δηλώνοντας την επιθυμία για παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη και το ευρώ.
Τη συγκέντρωση χαιρέτισαν ο Δήμαρχος Νάξου Μανώλης Μαργαρίτης, ο Έπαρχος Νάξου Ιωάννης Μαργαρίτης, ο Βουλευτής Κυκλάδων Ιωάννης Βρούτσης, ο Βουλευτής Επικρατείας Βασίλης Οικονόμου, οι υποψήφιοι με το ΠΟΤΑΜΙ Μάριος Βαζαίος και με το ΚΙΔΗΣΟ Γιάννης Πολυχρονάκος, θεσμικοί φορείς, εκπρόσωποι κομμάτων και παραγωγικών φορέων.
Διαβάστηκαν, επίσης, υποστηρικτικές επιστολές του υποψήφιου βουλευτή Ιωάννη Βλασερού και του προέδρου της ΚΕΔΕ Γιώργου Πατούλη.
Το όμορφο κλίμα διατάραξε ομάδα φασιστοαριστερών, οι οποίοι εισέβαλαν στη συγκέντρωση προσπαθώντας να δημιουργήσουν ένταση.
Αποδοκιμάστηκαν, όμως, από τους παρευρισκόμενους και αποχώρησαν.
Το μήνυμα που στέλνει η Νάξος είναι ΝΑΙ στην ενότητα, ΝΑΙ στη δημοκρατία, ΝΑΙ στην ανάπτυξη, ΝΑΙ στο ευρώ, ΝΑΙ στην Ευρώπη.


1 σχόλιο:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΚΕΦΤΟΜΕΝΟΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΝ ΔΙΧΑΣΜΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΝΟΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες