Pages

Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Πρωτάθλημα Μπάσκετ Πάρου - Αντιπάρου: Νηρέας και Chicago Bulls στο Final Four



Ο Νηρέας ένιωσε την αντίσταση των Ασυγκράτητων για 15 λεπτά… αλλά μετά έδειξε την υπεροχή του, αφού μιλάμε για μία δεμένη ομάδα, με εμπειρία και αξιόλογες μονάδες, φτάνοντας στη τελική επικράτηση με 39-48, η οποία τον στέλνει στο Final Four όπου θα αντιμετωπίσει τους Anorymous B.C.!!!

Οι Ασυγκράτητοι ολοκλήρωσαν μια σεζόν, στην οποία έγινε προσπάθεια από το πρόεδρο Μανώλη Καβάλη και το τεχνικό τιμ των Μενέλεαου Μαρούλη και Σταμάτη Παγώνη για ανανέωση, της οποίας τα αποτελέσματα αναμένεται να δούμε πιο έντονα στο επόμενο PABL!!!
Τελευταίοι και κυριολεκτικά καταϊδρωμένοι εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στο Final Four οι Chicago Bulls μετά από έναν άκρως συναρπαστικό επαναληπτικό αγώνα με την Αντίπαρο! Οι φιλοξενούμενοι μετά τη νίκη τους στο πρώτο παιχνίδι φάνηκαν κουρασμένοι κι αποσυντονισμένοι στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα κι έτσι οι Chicago Bulls διατηρούσαν μία διαφορά άνω των δέκα πόντων. Στην επανάληψη όμως ένα εντυπωσιακό ντεμαράζ των Αντιπαριωτών τους έδωσαν ένα βραχύ προβάδισμα, ώσπου έγινε η αλλαγή που άλλαξε και τη ροή του αγώνα.
Ο Παναγιώτης (Τάκης) Κλεφτόγιαννης, ο οποίος είχε δηλώσει πριν τον αγώνα τραυματίας (φήμες λένε πως δεν ήθελε να αντιμετωπίσει την ομάδα στην οποία αγωνίστηκε στην αρχή της σεζόν…) μπήκε για έξι περίπου λεπτά και έδειχνε ασταμάτητος, εκμεταλλευόμενος και την κούραση των αντιπάλων του! Έτσι οι Chicago επικράτησαν τελικά με 60-51 και την ερχόμενη Τρίτη θα κονταροχτυπηθούν στον ημιτελικό με τους Πρωταθλητές της κανονικής περιόδου, την Drink Team!
H δυναμικότατη παρουσία της ομάδας της Αντιπάρου και πολλών φίλων της στο ΕΠΑΛ (όπως άλλωστε ήταν και καθ’ όλη τη διάρκεια του Πρωταθλήματος) δείχνει πως υπάρχει αγάπη και όρεξη για μπάσκετ στο νησί!!! Ελπίζουμε πως στο επόμενο Πρωτάθλημα θα υπάρχει αντίστοιχη και γιατί όχι ακόμα καλύτερη εκπροσώπηση του νησιού!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες