Pages

Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Έκτακτο Δελτίο Πρόγνωσης Επιδείνωσης Καιρού



Από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία εκδόθηκε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που ισχύει από σήμερα Δευτέρα 11/5/2015 έως και αύριο Τρίτη 12/5/2015 με ισχυρές βροχές, καταιγίδες και ισχυρούς βοριάδες που θα πλήξουν και τις Κυκλάδες αύριο Τρίτη.

Παρακαλούνται τους φορείς, που εμπλέκονται σε έργα και δράσεις για την αντιμετώπιση κινδύνων από επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, να τεθούν σε κατάσταση ετοιμότητας βάσει του σχεδιασμού τους, προκειμένου να αντιμετωπιστούν πιθανά προβλήματα που θα δημιουργηθούν από την εκδήλωση των φαινομένων.
Ακολουθεί το έκτακτο Δελτίο Πρόγνωσης Επιδείνωσης Καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.
Πρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός σήμερα Δευτέρα (11-05-2015) σε αρκετές περιοχές της ανατολικής και νότιας ηπειρωτικής χώρας.
Πιο συγκεκριμένα:
1. Σήμερα Δευτέρα (11-5-15) στην κεντρική, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη βροχές θα σημειωθούν από τις πρωινές ώρες οι οποίες σταδιακά θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πιθανόν ισχυρούς ανέμους. Τα ίδια φαινόμενα θα επηρεάσουν τη Θεσσαλία, τη δυτική και κεντρική Στερεά Ελλάδα και την Πελοπόννησο από τις μεσημεριανές ώρες.
2. Την Τρίτη (12-5-15) ισχυρές βροχές και καταιγίδες είναι πιθανόν να εκδηλωθούν κατά περιόδους στην Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Τα φαινόμενα σταδιακά μέχρι το βράδυ θα εξασθενήσουν και θα σταματήσουν.

Ακολουθεί το μετεώγραμμα της ΕΜΥ για την Πάρο



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες