Pages

Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Πάρος: Ένα όνειρο στη μέση του Αιγαίου



Δημοφιλής προορισμός, ιδανικός για κάθε είδους διακοπών. Σε αυτό το νησί των Κυκλάδων η φυσική ομορφιά συναντά την ιστορία και την απόλαυση

Θελκτική και δίχως απαιτήσεις. Μειλίχια και πολυδιάστατη. Θα σας προσφέρει ό,τι επιθυμείτε, αφήνοντάς σας ελεύθερο να επιλέξετε. Στο δημοφιλέστερο σύμπλεγμα νησιών στο Αιγαίο, τις Κυκλάδες, η Πάρος σας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε τις διακοπές των ονείρων σας: Αν θέλετε να απολαύσετε τη θάλασσα, θα βρείτε παραλίες μικρές, μεγάλες, μυστικές ή φημισμένες.
Αν αναζητάτε τον άνεμο, θα τον χαρείτε άπλετο και δυνατό σε παραλίες για kite surf και windsurf, παγκόσμια γνωστές. Αν θέλετε να ζήσετε ένα κυκλαδίτικο παραμύθι, θα σας χαρίσει άρωμα γιασεμιού και κόκκινο βουκαμβίλιας, κρυμμένα σοκάκια στην Παροικιά και απογεύματα στο λιμανάκι της Νάουσας. Αν επιθυμείτε να διασκεδάσετε έως το ξημέρωμα, θα απολαύσετε εξωτικά κοκτέιλ, μουσικές, κέφι και δυνατό ρυθμό. Αν αγαπάτε τα ταξίδια στον χρόνο, θα επισκεφτείτε το σημαντικότερο αξιοθέατο του νησιού, τον σπουδαιότερο παλαιοχριστιανικό ναό του Αιγαίου. Θα σταθείτε με κατάνυξη στην Παναγιά την Εκατονταπυλιανή, θα ανεβείτε στο Ενετικό κάστρο στο λιμάνι, θα επισκεφθείτε τον βυζαντινό δρόμο των Λευκών. Όπως και αν έρθετε, ό,τι και αν ζητάτε, ένα είναι το βέβαιο: η Πάρος θα σας χαρίσει απλόχερα αυτό ακριβώς που επιθυμείτε!

Περισσότερα εδώ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες