Pages

Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Αεροδιακομιδή 35χρονου από Πάρο για Ελευσίνα με super puma



Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν χθες το πρωί το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Πάρου.

35χρονος συμπολίτης μας, κάτοικος Προδρόμου, τραυματίσθηκε χθες το πρωί σε εργατικό ατύχημα και μεταφέρθηκε γύρω στις 10 το πρωί στο Κέντρο Υγείας Πάρου.
Η κατάστασή του, όπως διαπίστωσαν οι γιατροί στο Κέντρο Υγείας και έπειτα από τις πρώτες εξετάσεις που του έγιναν, κρίθηκε πολύ σοβαρή αφού έφερε τραύματα στο θώρακα και στη λεκάνη.
Ο χειρούργος γιατρός του Κέντρου Υγείας Πάρου Ανδρέας Μαλιωτάκης προχώρησε άμεσα στη διασωλήνωσή του και στη συνέχεια αναζητήθηκε μέσο μεταφοράς του 35χρονου σοβαρά τραυματία για την Αθήνα.
Στην αρχή ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ. Λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών, νοτιάδες 7 μποφόρ, δεν μπορούσε να προσεγγίσει το νησί μας ελικόπτερο του ΕΚΑΒ.
Τελικά έπειτα από παρέμβαση του υπουργού Πάνου Καμμένου, super puma της Πολεμικής Αεροπορίας έφθασε στην Πάρο γύρω στις 16:00, οι καιρικές συνθήκες είχαν βελτιωθεί, και παρέλαβε τον 35χρονο για να τον μεταφέρει στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας.
Στη συνέχεια και για πάνω από μία ώρα, αναζητήθηκε νοσοκομείο για να μεταφερθεί ο τραυματίας. Η καθυστέρηση οφειλόταν στο γεγονός ότι στο νοσοκομείο που θα μεταφερόταν θα έπρεπε να υπάρχουν εκείνες οι ειδικότητες γιατρών που θα αντιμετώπιζαν την σοβαρή του κατάσταση. Τελικά ο 35χρονος μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες βρίσκεται στην εντατική του νοσοκομείου, η κατάστασή του έχει σταθεροποιηθεί, παραμένει όμως πολύ σοβαρή και τις επόμενες ώρες θα χειρουργηθεί…

Φωτογραφία: αρχείο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες