Pages

Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Πτώση αυτοκινήτου στο λιμάνι της Μήλου, σώοι οι δυο επιβάτες



Ενημερώθηκε χθες 24/1/2015, η Λιμενική Αρχή Μήλου για περιστατικό πτώσης Ι.Χ.Ε. οχήματος στο λιμάνι του Αδάμαντα στο ύψος του Λιμενικού Καταστήματος.
Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου ανέσυραν στην ξηρά μία 19χρονη και έναν 35χρονο, οι οποίοι είχαν εξέλθει του ανωτέρω οχήματος με ιδία μέσα και καλούσαν σε βοήθεια.
Οι ανωτέρω, μεταφέρθηκαν αρχικά στο Λιμενικό Κατάστημα για την παροχή πρώτων βοηθειών και εν συνεχεία με όχημα Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. και συνοδεία στελεχών της οικείας Λιμενικής Αρχής στο Κέντρο Υγείας Μήλου για περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις από όπου και εξήλθαν.
Το Ι.Χ.Ε όχημα το οποίο είχε παρεκκλίνει της πορείας του κινούμενο επί της παραλιακής οδού στην χερσαία ζώνη λιμένα Αδάμαντα με αποτέλεσμα την πτώση του στη θάλασσα, ανασύρθηκε με τη βοήθεια μηχανήματος έργου και ιδιώτη δύτη ο οποίος δεν διαπίστωσε την ύπαρξη άλλων ατόμων στη θάλασσα εντός και πέριξ του οχήματος. Από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.
Από τη Λιμενική Αρχή Μήλου που διενεργεί την προανάκριση σύμφωνα με εντολή του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου συνελήφθησαν κατά την αυτόφωρη διαδικασία οι ανωτέρω, για πρόκληση σωματικής βλάβης από αμέλεια.

Τραυματισμός 41χρονης θαλαμηπόλου του «ΑΡΤΕΜΙΣ»
Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες χθες 24/1/2015, η Λιμενική Αρχή Μήλου από τον Ύπαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ «ΑΡΤΕΜΙΣ» Ν.Π. 10317, για περιστατικό τραυματισμού 41χρονης ναυτικού, ειδικότητας θαλαμηπόλου ενώ αυτό βρισκόταν προ του κατάπλου στο λιμάνι του Αδάμαντα ν. Μήλου.
Συγκεκριμένα, η ανωτέρω τραυματίστηκε στο γόνατο του δεξιού ποδιού ύστερα από πτώση από την κεντρική εσωτερική σκάλα του πλοίου. Άμεσα της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια με τον κατάπλου του πλοίου στον Αδάμαντα, η 41χρονη μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μήλου συνοδεία μέλους του πληρώματος για περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις από όπου και εξήλθε.

Νεώτερη ενημέρωση
Η 41χρονη ναυτικός, ειδικότητας θαλαμηπόλου, η οποία τραυματίστηκε την 24/01/2015 ύστερα από πτώση εντός του Ε/Γ-Ο/Γ «ΑΡΤΕΜΙΣ» Ν.Π. 10317, με τον κατάπλου του πλοίου απογευματινές ώρες χθες 24/1/2015, στο λιμάνι της ν. Σύρου στα πλαίσια του προγραμματισμένου του δρομολογίου, αποβιβάστηκε και με μερίμνα Πλοιάρχου μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου για περαιτέρω ιατρικό έλεγχο.
Κατόπιν επικοινωνίας της οικείας Λιμενικής Αρχής με τον υπεύθυνο ιατρό, η 41χρονη θα παραμείνει νοσηλευόμενη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες