Pages

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Ο καιρός σε Πάρο - Αντίπαρο: Βοριάδες, απουσία βροχής και χαμηλές θερμοκρασίες



Οι χαμηλές θερμοκρασίες, οι βοριάδες που θα φθάσουν τα 7 ακόμα και τα 8 μποφόρ, και οι ελάχιστες πιθανότητες βροχής σε Πάρο και Αντίπαρο, θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού τα επόμενα 24ωρα σε Κυκλάδες, Πάρο, Αντίπαρο σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας. Αναλυτικά ο καιρός, σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ, έως και το Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014.

Πρόγνωση για σήμερα Δευτέρα 24-11-2014
Γενικά χαρακτηριστικά - προειδοποιήσεις.
Τοπικές βροχές στα ανατολικά κυρίως από το βράδυ.
Λίγα χιόνια από το βράδυ στα κεντρικά και βόρεια ορεινά.
Βόρειοι άνεμοι 6 με 7 μποφόρ στο Αιγαίο.
Μικρή πτώση της θερμοκρασίας.

Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές, κυρίως στη βόρεια Κρήτη.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 16 βαθμούς κελσίου.


ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ 3 ΕΩΣ 7 ΗΜΕΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΥ

ΤΡΙΤΗ 25-11-2014
ΚΑΙΡΟΣ: ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ. ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ. ΛΙΓΑ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΟΡΕΙΝΑ. ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 4 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ ΜΕ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ. ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6 ΜΕ 7 ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤΟΠΙΚΑ 8 ΜΠΟΦΟΡ ΜΕ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΠΤΩΣΗ. ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΑ BΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΠΑΓΕΤΟΣ.

ΤΕΤΑΡΤΗ 26-11-2014
ΚΑΙΡΟΣ: ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ. ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΑ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ. ΛΙΓΑ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΟΡΕΙΝΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΜΕ 4 ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΝΤΑΣΗ. ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 4 ΜΕ 6 ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΟΠΙΚΑ 7 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ. ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΠΑΓΕΤΟΣ.

ΠΕΜΠΤΗ 27-11-2014
ΚΑΙΡΟΣ: ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ. ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΠΙΘΑΝΩΣ ΣΤΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΑ ΙΣΧΥΡΕΣ. ΛΙΓΑ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΟΡΕΙΝΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΑΠΟ ΝΟΤΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 4 ΜΕ 6 ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΝΤΑΣΗ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΑΝΟΔΟ.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28-11-2014 ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ 29-11-2014
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ. ΧΙΟΝΙΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΑΡΧΙΚΑ ΒΟΡΕΙΑ ΟΡΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 4 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ, ΕΝΙΣΧΥΟΜΕΝΟΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ. ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΠΟ ΝΟΤΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ ΠΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΘΟΥΝ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΝΟΔΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΣΕ ΠΤΩΣΗ.

Στη φωτογραφία το Μετεώγραμμα της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας
για τον καιρό στην Πάρο τα επόμενα 24ωρα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες