Pages

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Πρόχειρος μειοδοτικός διαγωνισμός για τα Κ.Α.Π.Η. Δήμου Πάρου



Το Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Πάρου με την επωνυμία «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗΣ» (Κ.Π.Π.Α.), προκηρύσσει πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό, με σφραγισμένες προσφορές για την ανάθεση εργασιών «Καθαριότητας - γενικών εργασιών - τραπεζοκόμου» για τα Κ.Α.Π.Η. Δήμου Πάρου, Παροικιάς, Μάρπησσας, Αγκαιριάς.


ΑΔΑ: 7ΗΡΥΟΚ94-2ΑΩ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Ν.Π.Δ.Δ. ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΟΥ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ (Κ.Π.Π.Α.)

Πάρος, 18/11/2014
Αρ. Πρωτ.: 681

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ - ΓΕΝΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ - ΤΡΑΠΕΖΟΚΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ:
Α) Κ.Α.Π.Η. ΠΑΡΟΙΚΙΑΣ
Β) Κ.Α.Π.Η. ΜΑΡΠΗΣΣΑΣ - ΑΡΧΙΛΟΧΟΥ ΠΑΡΟΥ
Γ) Κ.Α.Π.Η. ΑΓΚΑΙΡΙΑΣ - ΑΛΥΚΗΣ ΠΑΡΟΥ

Το Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Πάρου με την επωνυμία «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗΣ» (Κ.Π.Π.Α.), προκηρύσσει πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό, με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης σε ακέραιες μονάδες στις τιμές του τιμολογίου της μελέτης, σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 28/1980 «περί εκτελέσεως έργων και προμηθειών Ο.Τ.Α.» και του Ν. 3463/2006 «Κύρωση του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων», για την ανάθεση εργασιών «Καθαριότητας - γενικών εργασιών - τραπεζοκόμου», καλώντας τους ενδιαφερόμενους να εκδηλώσουν ενδιαφέρον από τη δημοσίευση της παρούσης διακήρυξης.
1. Οι όροι της υπ ́αριθμ. 1/2014 διακήρυξης του διαγωνισμού, διατίθενται στους ενδιαφερομένους κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 08.00 - 16.00 στα γραφεία του Ν.Π. στο δημοτικό κτίριο πρώην Ξενοδοχείο «ΞΕΝΙΑ» Παροικία Πάρου, τηλ. 2284360157 χωρίς κόστος.
2. Οι προσφορές κατατίθενται στο πρωτόκολλο του Ν.Π.Δ.Δ. Κ.Π.Π.Α. Δήμου Πάρου στο Δημαρχιακό Μέγαρο πρώην Ξενία, έως την Δευτέρα 8/12/2014 και ώρα 15:00.
Οι προσφορές μπορεί να αποσταλούν και ταχυδρομικά ή και με οποιοδήποτε άλλο τρόπο με την προϋπόθεση παραλαβής στο πρωτόκολλο του Ν.Π. μέχρι την προηγουμένη του διαγωνισμού. Λήξη προθεσμίας υποβολής προσφορών ορίζεται η 10η πρωινή της Τρίτης 9/12/2014 ενώπιον της επιτροπής διαγωνισμού
3. Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να συμμετέχει στον διαγωνισμό σύμφωνα με την διακήρυξη 1/2014 καταθέτοντας φάκελο με προσφορά που θα αφορά υπηρεσίες μόνο για μία ομάδα (Α ́ ΟΜΑΔΑ Κ.Α.Π.Η. ΠΑΡΟΙΚΙΑΣ ή Β ́ ΟΜΑΔΑ Κ.Α.Π.Η. ΜΑΡΠΗΣΣΑΣ ή Γ ́ ΟΜΑΔΑ Κ.Α.Π.Η. ΑΓΚΑΙΡΙΑΣ) και με ποσοστό έκπτωσης σε ακέραιες μονάδες στις τιμές του τιμολογίου της μελέτης, ήτοι 10.775,86 €/ομάδα μη συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 16%
4. Η χρονική διάρκεια της σύμβασης θα είναι για ένα έτος και αφορά το έτος 2015.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Ν.Π.Δ.Δ. «Κ.Π.Π.Α.»
ΛΕΟΝΤΗΣ ΜΙΚΕΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες