Pages

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Δράσεις Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου - Αντιπάρου ενόψει των εορταστικών ημερών



Το διοικητικό συμβούλιο του Εμποροεπαγγελματικού συλλόγου Πάρου - Αντιπάρου, συζήτησε κατά τη χθεσινή του συνεδρίαση, τις δράσεις του, για τις γιορτινές μέρες που έρχονται. Παρακάτω σας παραθέτουμε τις δράσεις μας, που θα ξεκινήσουν από την επόμενη εβδομάδα.

• Σάββατο 6/12/2014 και ώρα 6μμ στο Paros Rock,συνδιοργανώνουμε με τον σύλλογο γυναικών Πάρου Αρηις, το 4ο φιλανθρωπικό gala με επίδειξη μόδας που λαμβάνουν μέρος τα καταστήματα της Πάρου - Αντιπάρου. Φέτος το γεγονός θα πλαισιώσουν μοντέλα επαγγελματίες ενώ επιπλέον την εκδήλωση θα κλείσουν μουσικά, το συγκρότημα 48 ώρες. Έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν στον σύλλογο παιδιών με σύνδρομο down.
• Κυριακή 7/12/2014 και ώρα 6μμ συμμετέχουμε με την γιορτή σούμας στο άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία της Νάουσας.
• Παρασκευή 12/12/2014, στα καταστήματα του νησιού, θα ξεκινήσει το εορταστικό ωράριο.
• Σάββατο 13/12/2014 και ώρα 7.30μμ -στο βόλτο του Κρίσπη- Παλαιά Αγορά Παροικίας, συμμετέχουμε με μεζέ και σούμα στο τριήμερο εκδηλώσεων που θα πραγματοποιήσει η ΚΔΕΠΑΠ, ενόψει του ανάμματος του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Παροικία - Πλατεία Εκατονταπυλιανής.
Ταυτόχρονα εκείνη την ημέρα θα πραγματοποιηθεί ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ (λειτουργία καταστημάτων έως 12 το βράδυ) σε συνδυασμό με μεγάλες προσφορές και ειδικές τιμές από τα καταστήματα της Παλαιάς Αγοράς.
• Κυριακή 14/12/2014 και ώρα 7μμ συμμετέχουμε με την γιορτή σούμας, στο άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου της Παροικίας - Πλατεία Εκατονταπυλιανής.
• Σάββατο 20/12/2014 και ώρα 7μμ, συμμετέχουμε με την γιορτή σούμας στο άναμμα της χριστουγεννιάτικης βάρκας της Αλυκής.
Επιπλέον ανακοινώνουμε στους επαγγελματίες ότι αποφασίστηκε να διεξαχθεί διαγωνισμός για την πιο καλαίσθητη - γιορτινή βιτρίνα που θα πραγματοποιηθεί κατά τις γιορτινές μέρες στα καταστήματα  - μέλη του συλλόγου.
Η πενταμελής επιτροπή που θα αποτελείται από επαγγελματίες φωτογράφους και διακοσμητές, θα επισκεφτούν στις 30/12/2014 τα καταστήματα που θα έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και θα συμμετέχουν στον διαγωνισμό. Μετά την βαθμολόγηση που θα πραγματοποιήσει η επιτροπή, θα ανακοινωθεί ο τυχερός, που θα κερδίσει 1 τριήμερο ταξίδι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες