Pages

Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Η θέση του Δημάρχου Πάρου για το Βελέντζειο Υγειονομικό Αεροσκάφος - βίντεο



Ο Δήμαρχος Πάρου Μάρκος Κωβαίος μίλησε τηλεφωνικά την περασμένη Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014 στον τηλεοπτικό σταθμό των Κυκλάδων Syros TV1 και στην εκπομπή «Μπροστά από τις κάμερες» του δημοσιογράφου Κομνηνού Στρογγύλη.

Ο κ. Κωβαίος στην οκτάλεπτη τηλεφωνική συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε μεταξύ άλλων θεμάτων και στις αεροδιακομιδές και στο Βελέντζειο Υγειονομικό Αεροσκάφος που εδώ και δυο περίπου χρόνια δεν πραγματοποιεί πτήσεις.
Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη που παραχώρησε ο κ. Μάρκος Κωβαίος στον τηλεοπτικό σταθμό Syros TV1 και στον Κομνηνό Στρογγύλη.

Χρόνος της συνέντευξης στο βίντεο από: 16:15 έως 24:30




2 σχόλια:

  1. Οπως πάντα λίγος και ένα με την γραμμή την κομματική... Πολύ γρήγορα μας απογοητεύει κυρίως αυτούς που πίστεψαν στο φρέσκο και το διαφορετικό που έταζε... Πρέπει να είναι προετοιμασμένος για έντονες αντιδράσεις . Η ανοχή τελειώνει και η φούσκα αποκαλύπτεται... Τίποτα ουσιαστικό ακόμα λειτουργεί ως Αντιδήμαρχος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάπου στην μέση βρίσκεται η εικόνα που ΄βγάζει΄ σήμερα προς την κοινωνία μας ο Μ.Κ . Ο φίλος 8:16 π.μ που σίγουρα δεν τον ψήφισε και μιλά για κομματική γραμμή , ξέχασε στα γρήγορα το ΄δίδυμο ΄ Γ. Ραγκούση / Χ.Βλαχογίαννη μαζί με την παρέα τους, που κράτησε χρόνια 12 το άρωμά τους ( ΔΛΤ , τα μαντριά για πρόβατα στην εισόδο στο λιμάνι της Παροικιάς, το Β.Ι , ο Περιφερειακός, το Εμπορικό λιμάνι κ.α πολλά ) . Η αντοχή και ανοχή των παριανών τελείωσε τον περασμένο Μάη 2014 . Ας μας λείψουν οι έμμεσες απειλές για ..ανυπόμονες, έντονες αντιδράσεις . Ακόμη δεν τον είδαμε και ..Αντιδήμαρχο τον βγάλαμε ! Να κάνουμε λοιπόν λίγη υπομονή να μας δείξει και τον άλλο του εαυτό και η ομάδα του τον δικό τους . Εμείς εδώ θα είμαστε για τα καλά, φρέσκα και διαφορετικά αλλά και κάστανα σίγουρα δεν θα χαρίσουμε χειμωνιάτικα . Σπεύδε βραδέως φίλε 8:16 π.μ και μη βάζεις ανέξοδες κομματικές διαγραμμίσεις. Εδώ για Πάρο μιλάμε και νοιαζόμαστε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες