Η Μαρία Τριπολιτσιώτη -εκπρόσωπος της Πάρου στο 8o Φεστιβάλ Κυκλαδικής Γαστρονομίας «Νικόλαος Τσελεμεντές»- στα Σεράλια του Κάστρου της Σίφνου, παρουσίασε πάνω στο γιαλό παρουσία πλήθους φανατικών, την παριανή πρασοτηγανιά.
Πάνω σε τηγανητές φέτες ψωμιού τοποθετείται η πρασοτηγανιά που γίνεται από 1 κιλό πράσα, 1 κιλό χοιρινό και 1 κιλό λουκάνικα με τα απαραίτητα σκορδάκια, αλάτι, πιπέρι,ρίγανι και στο τέλος του μαγειρέματος, το κεφαλοτύρι που λυώνει και σβύνεται με το κρασί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες