Pages

Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Η Πάρος μαγείρεψε στη Σίφνο παριανή πρασοτηγανιά



Η Μαρία Τριπολιτσιώτη -εκπρόσωπος της Πάρου στο 8o Φεστιβάλ Κυκλαδικής Γαστρονομίας «Νικόλαος Τσελεμεντές»- στα Σεράλια του Κάστρου της Σίφνου, παρουσίασε πάνω στο γιαλό παρουσία πλήθους φανατικών, την παριανή πρασοτηγανιά.
Πάνω σε τηγανητές φέτες ψωμιού τοποθετείται η πρασοτηγανιά που γίνεται από 1 κιλό πράσα, 1 κιλό χοιρινό και 1 κιλό λουκάνικα με τα απαραίτητα σκορδάκια, αλάτι, πιπέρι,ρίγανι και στο τέλος του μαγειρέματος, το κεφαλοτύρι που λυώνει και σβύνεται με το κρασί.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες