Pages

Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Πάνω από 400 άτομα εξέτασαν οι «Γιατροί του Κόσμου» στη Μάρπησσα Πάρου



Ο Σύλλογος Γυναικών Μάρπησσας Πάρου σε ανάρτηση στη σελίδα του στο facebook ενημερώνει (κείμενο και φωτογραφίες) για την επίσκεψη των «Γιατρών του Κόσμου» στη Μάρπησσα Πάρου το διήμερο 27 και 28 Σεπτεμβρίου 2014.
Για άλλη μια φορά η προσέλευση του κόσμου ήταν πάρα πολύ μεγάλη, πάνω από 400 άτομα εξετάστηκαν από τις πέντε ειδικότητες και αλλά 80, ίσως και παραπάνω, δεν μπόρεσαν να εξεταστούν στον οφθαλμίατρο λόγω της μεγάλης προσέλευσης και του περιορισμένου χρόνου.
Σε συνεννόηση με την πρόεδρο των «Γιατρών του Κόσμου», μιας και ήταν η παιδίατρος της αποστολής, βλέποντας και εκείνη το πρόβλημα της υγείας που υπάρχει γενικότερα στο νησί μας, θα προσπαθήσουμε στο πιο άμεσο χρονικό διάστημα που θα μπορεί να είναι εφικτό να επαναληφθεί η αποστολή στο νησί μας.
Ευχαριστούμε πολύ τους γιατρούς του κλιμακίου από την οργάνωση «Γιατροί του Κόσμου» όπως και τους παρακάτω χορηγούς για την υποστήριξη τους:
Blue Star Ferries
μεζεδοπωλείο Μαρκάκης
Όστρακο καφέ - κρεπερί - πιτσαρία
Φυσιλάνης εστιατόριο - ξενοδοχείο
Χάλαρης ουζερί - ψαροταβέρνα
Ξενοδοχείο Corali.
Ευχαριστούμε πολύ επίσης την κυρία Μαρία Αλιπράντη για την επιμέλεια της αφίσας και την κυρία Βάσια Κοντοπούλου από το colorbox για την εκτύπωση.

















1 σχόλιο:

  1. Ο Σύλλογος Γυναικών Μάρπησσας σε συνεργασία με την Δημοτική Κοινότητα Μάρπησσας και με το Ιατρικό Κλιμάκειο από τους Ιατρούς του κόσμου . ακόμη μια φορά προσπάθησαν θα καλήτερες παροχές προς τους κατοίκους του νησιού μας .Οι αρμόδιοι ας αξιολογήσουν αυτές τις προσπάθειες και ας στηρίξουν με κάθε τρόπο αυτές τις ενέργειες.Επίσης ένα μεγάλο Μπράβο και στους επαγγελματίες της περιφέρειας Μάρπησσας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες