Pages

Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

«Να κλείσει άμεσα η σελίδα» της Δημοτικής Κοινότητας Μάρπησσας στο facebook



Η Δημοτική Κοινοτική Σύμβουλος Μάρπησσας της ΚΕΠΟΣΑ Όλγα Μαρία Τζαννετάκη - Ισιγώνη (φωτογραφία), σε ανάρτησή της στη σελίδα της στο facebook, ζητάει -με επιστολή της- από την πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Μάρπησσας Άννα Αντωνοπούλου - Φραντζή να κλείσει άμεσα τη σελίδα «Δημοτική Κοινότητα Μάρπησσας» στο facebook. Στην επιστολή που ακολουθεί εξηγεί και τους λόγους για τους οποίους πρέπει να κλείσει η σελίδα…

Προς την Άννα Αντωνοπούλου - Φραντζή,
πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Μάρπησσας

Για την σελίδα με το όνομα Δημοτική Κοινότητα Μάρπησσας

Αγαπητή Άννα, θα ήθελα να ενημερώσεις εμένα καθώς και τους υπόλοιπους συμβούλους της Δημοτικής Κοινότητας, για το πότε πήραμε απόφαση για το «άνοιγμα» της σελίδας στο facebook και δεν το καταλάβαμε, πότε έστω το συζήτησες τηλεφωνικά με κάποιον από τους συμβούλους. Ποιός θα διαχειρίζεται την σελίδα, από την στιγμή που δεν έχουμε ούτε καν γραμματειακή υποστήριξη, ποιά ήταν η ανάγκη που άνοιξες την σελίδα;;;
Θα έπρεπε να σκεφτείς τώρα που εκλεγήκαμε, όλοι, δεν εκπροσωπούμε τον εαυτό μας αλλά τους πολίτες, δεν ανοίξαμε επιχείρηση που χρειάζεται διαφήμιση, ούτε είμαστε σύλλογος που κάνει εκδηλώσεις, ώστε να ανοίγουμε σελίδες στο facebook και να αναρτούμε φωτογραφίες και χαριτωμένα μηνύματα.
Για αυτούς τους λόγους σου ζητάω να κλείσεις την σελίδα, με αυτό το όνομα άμεσα, μέχρι να παρθεί, αν παρθεί, τέτοια απόφαση από το συμβούλιο. Αυθορμητισμούς και παρεΐστικες συνήθειες θα πρέπει να τις ξεπεράσεις.

Όλγα Μαρία Τζαννετάκη - Ισιγώνη
Δημοτική Κοινοτική Σύμβουλος Μάρπησσας της ΚΕΠΟΣΑ

11 σχόλια:

  1. Βλέπουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δείχνει τα "δόντια" του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακόμα δεν αρχίσανε κι έγιναν μια ωραία ατμόσφαιρα και δείχνουν πως θα πορευτούν . Και οι δυο έχουνε το δίκιο τους κι ας κάτσουν να τα βρουν συναμεταξύ τους . Τέτοια βιασύνη ' δημοσιότητας' είναι περιττή .
    Η άλλη Δημοσιότητα - ενημέρωση είναι απαραίτητη και χρήσιμη στους πολίτες . Σοβαρότητα χρειάζεται .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ως δημοτης Μαρπησσας Παρου θεωρω οτι η δημιουργια σελιδας ειναι αριστη κινηση οι μικροτητες δεν εχουν θεση αν θελουμε να γινει εργο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η δημιουργια σελιδας ειναι αριστη κινηση.Πρεπει οι δημοτες επιτελους να ενημερωνονται αμεσα για θεματα που αφορουν τη κοινοτητα μας! Οι μικροτητες δεν εχουν θεση σε θεματα που μας αφορουν ολους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν είμαι fun κανενός και καμίας, συμφωνώ με τη δημιουργίας σελίδας, αλλά πριν απ΄ όλα συνεννόηση και συζήτηση. Όλα στο τραπέζι του διαλόγου, για οτιδήποτε πρόκειται, ακόμη και για το ποιο μικρό θέμα. Έτσι αποκτούν εγκυρότητα οι αποφάσεις, και παράλληλα δείχνουμε ότι σεβόμαστε τους συναδέλφους και τους πολίτες. Αν η διαμαρτυρία εν δικαίω χαρακτηρίζεται ως μικρότητα, η αυθαίρετη πρωτοβουλία πως χαρακτηρίζεται; Ας είμαστε αντικειμενικοί και δίκαιοι. Έτσι βοηθάμε στην εκτόνωση των εντάσεων και στη δημιουργία ήπιου κλίματος. Και αυτό είναι που μας χρειάζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΥΡΙΖΑ .ΕΜΠΡΟΣ ΠΙΣΩ ΕΜΠΡΟΣ ΠΙΣΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. H Δημοτική Κοινότητα Μάρπησσας με την δραστήρια και έμπειρη Πρόεδρό της και τα μέλή του Συμβουλίου της , ξεκίνησε με όρεξη και πολύ διάθεση για να προσφέρει στα κοινά.Ηδη είναι η Κοινότητα που έχει συνεδριάσει από την ανάληψη των καθηκόντων της 3 φορές με αποφάσεις ομόφωνες.Ως κάτοικος παρεβρέθηκα και στις 3 συνεδριάσεις και πράγματι διαπίστωσα ότι με την νέα σύνθεση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας πάλι θα πορευτούμε προς την ανάπτυξη του τόπου μας.Η δραστήρια Πρόεδρος που καθημερινά δίνει τον αγώνα της προσπαθεί παρά τις δισκολίες να ξαναλειτουργήσει η Κοινότητα σωστά.Οσον αφορά για τον μεγάλο ντόρο που έγινε για την δημιουργία μιας σελίδας ,πιστεύω ακράδαντα ότι έγινε μόνο και μόνο για την άμεση και σωστή ενημέρωση των Δημοτών και κατοίκων.Αλλώστε μια σελίδα για να ολοκληρωθεί θέλει ακόμη δουλεία και βέβαια η Πρόεδρος πιστευω η οποία είναι συνεργάσιμη ακόμα και με εμάς του κατοίκους του Χωριού ότι θα ενημέρωνε το Συμβούλιο.Δεν χρειαζόνταν λοιπόν όλα αυτά.Με μία απλή επίσκεψη στο γραφείο της Κοινότητας ή με ένα τηλέφωνο θα είχαν δοθεί οι διευκρινήσεις.Χρειάζεται από όλους ημεμία και εγκράτεια γιατί πιστεύω ότι το νέο Συμβούλιο με την έμπειρη Πρόεδρο του θα δόσουν πολλά στον τόπο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το είπαμε από την αρχή. Σοβαρότητα , ψυχραιμία και πνεύμα συνεργασίας για να φέρουν όλους τους δημότες κοντά τους . Χωρίς βιαστικές κινήσεις και κορώνες . Άντε και καλή συνέχεια γιατί έχετε πολλά να κάνετε , πιο πολλά από ότι φαντάζεστε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυθορμητισμούς και παρεΐστικες συνήθειες θα πρέπει να τις ξεπεράσεις.ΠΙΟ ξυνος δε γινεται.....η βλακεια δυστυχώς είναι ανίκητη.ανίκητη. Από κοντά στο συμβούλιο λύνονται αυτά τα ζητήματα......Όπως όλα τα κόμματα έχει και ο Σύριζα ανθρώπους με κεφάλι ακατοίκητο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. πιστευω οτι πρεπει να πεσουν κεφαλια κυριε δημαρχε!!!
    αυριο μεθαυριο ποιος ξερει τι αλλο θα σκεφτει η Αννουλα χωρις να γινει συμβουλιο?
    φυσκα αστειευομε...
    ας σοβαρευτουμε και ας προσπαθησουμε να παμε λιγο μπροστα,εχουμε μεινη πολυ πισω κυριοι κυριοι συμβουλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. καιρος ειναι να ενημερωνεται τον κοσμο που σας δινει τις καρεκλες και τις κουταλες οχι να τα κρατατε ολα για την παρτυ σας και να ρωτατε και την γνωμη του λαου καμια φορα και να μην τον εχετε στο σκοταδι.αλλα μου φαινετε οτι σας ενοχλει ο ευατος σας περισσοτερο που δεν μπορει να δεχτει τον ρολο του δευτερου και οχι η σελιδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες