Pages

Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Θάνατος 59χρονου λουόμενου στη Νάουσα Πάρου



Χωρίς τις αισθήσεις του, ανασύρθηκε, πρωινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή "ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ" Νάουσας Πάρου, 59χρονος.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο τοπικό Κέντρο Υγείας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός θα μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Σύρου για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Πάρου.

Διπλή διακομιδή από Πάρο για Σύρο
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμάνι της Πάρου στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ «ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΕΞΠΡΕΣ ΙΙ» Ν.Π. 10989, 18χρονος και 79χρονος, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Θάνατος 75χρονης λουόμενης στη Σύρο
Χωρίς τις αισθήσεις της, ανασύρθηκε, πρωινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή «ΓΑΛΗΣΣΑ» ν. Σύρου, 75χρονη.
Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Σύρου ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αιγαίου.

Βλάβη στο “ΣΗ ΤΖΕΤ 2”
Μηχανική βλάβη παρουσίασε το Ε/Γ-ΤΑΧ “ΣΗ ΤΖΕΤ 2” Ν.Π. 10571, πρωινές ώρες χθες, στο λιμάνι του Πειραιά κατά την διάρκεια προετοιμασίας απόπλου.
Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε η συνέχιση πλόων του “ΣΗ ΤΖΕΤ 2”, μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης και αξιοπλοΐας από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί.
Το προγραμματισμένο δρομολόγιο του ανωτέρω πλοίου σήμερα στις 07:00 για Μήλο- Φολέγανδρο – Θήρα – Πάρο – Μύκονο δεν εκτελέστηκε και οι επιβάτες του προωθήθηκαν στους προορισμούς τους με μέριμνα της εταιρείας.

Διάσωση σκάφους στη Μύκονο
Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες προχθες Δευτέρα 21/7/2014, η Λιμενική Αρχή Μυκόνου, για παρασυρόμενο σκάφος δυτικά νήσου Μυκόνου μεταξύ «ΜΠΑΟ» και περιοχή «ΚΑΝΑΛΙΑ» Μυκόνου σε μικρή απόσταση από την ακτή.
Άμεσα ενημερώθηκε το Ρ/Κ «ΧΡΗΣΤΟΣ VIII» να σπεύσει για παροχή βοήθειας καθώς και το Ε/Γ - Λάντζα «ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ» Ν. Λαυρίου 448 στο οποίο επιβιβάστηκε στέλεχος της οικείας Λιμενικής Αρχής.
Στη συνέχεια το «ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ» προσέγγισε το σκάφος «ΜΑΡΙΑ» Τ.Π. 948 Θ΄, στο οποίο επέβαιναν δύο (02) άτομα καλά στην υγεία τους και το πρόσδεσε με ασφάλεια στο νέο λιμένα Μυκόνου.

Στη φωτογραφία άποψη της Νάουσας Πάρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες