Pages

Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Συνελήφθη στη Σέριφο 37χρονος ημεδαπός για διακίνηση ναρκωτικών




Κατασχέθηκαν πάνω από 300 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μια ζυγαριά ακριβείας, συσκευασίες διακίνησης ναρκωτικών, δυο κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 1 .030 ευρώ.

Συνελήφθη προχθές (21.7.2014) στη Σέριφο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Σερίφου, ένας 37χρονος ημεδαπός για κατοχή ναρκωτικών ουσιών με σκοπό την διακίνηση.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλει η Ελληνική Αστυνομία για την καταπολέμηση της διακίνησης των ναρκωτικών, χθες το πρωί πραγματοποιήθηκε έλεγχος στο κατηγορούμενο και βρέθηκαν στην κατοχή του δέκα αυτοσχέδιες πλαστικές συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 41 γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των 30 ευρώ, καθώς και δυο κινητά τηλέφωνα.
Από την εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας διαπιστώθηκε ότι ο δράστης διατηρούσε στο σπίτι που διέμενε επιπλέον ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 297 γραμμαρίων, μια ζυγαριά ακριβείας, εξήντα πέντε κενές πλαστικές συσκευασίες για συσκευασία ναρκωτικών και το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ.
Το σύνολο των αναιρεθέντων ναρκωτικών, αντικειμένων και χρημάτων κατασχέθηκαν.
Ο συλληφθείς με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες