Pages

Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Το ΠΑΣΟΚ βαδίζει στον όλεθρο

Ανησυχητικά είναι τα μηνύματα που λαμβάνουν τα στελέχη της Ιπποκράτους από όλη τη χώρα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η εικόνα που διαμορφώνει το επιτελείο του κ. Ευ. Βενιζέλου για τις εκλογικές προοπτικές του κόμματος δεν είναι καθόλου ικανοποιητική. Για τον λόγο αυτό εξάλλου η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος κ. Φώφη Γεννηματά χθες απηύθυνε...
έκκληση προς τους ψηφοφόρους του κόμματος που κατευθύνονται πλέον προς άλλες πολιτικές δυνάμεις να «γυρίσουν στο σπίτι τους»!

Η δήλωση της κ. Γεννηματά ουσιαστικά καταδεικνύει την απόγνωση που προκαλεί στην Ιπποκράτους η συνεχής «αιμορραγία» ψηφοφόρων του κόμματος προς άλλα κόμματα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα στοιχεία που συγκεντρώνει η Ιπποκράτους εν όψει της κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης της Κυριακής εμφανίζουν το κόμμα με τάσεις περαιτέρω συρρίκνωσης των ήδη χαμηλών ποσοστών που συγκέντρωσε στην πρώτη αναμέτρηση του Μαΐου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι, σύμφωνα με εκτιμήσεις στελεχών του κόμματος, με τον κίνδυνο να μην εκλεγεί στην Αχαΐα φλερτάρει ακόμα και ο Γ. Παπανδρέου.

Ο κ. Παπανδρέου βρίσκεται εξάλλου στο στόχαστρο και έντονης εσωκομματικής κριτικής από τοπικά στελέχη, τα οποία τον κατηγορούν ακόμα και για το ότι στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου απέφυγε να επισκεφθεί τον Νομό και για μία ακόμη φορά επέλεξε επισκέψεις του σε φόρα του εξωτερικού.

Εξάλλου τελευταία πολλά πρώην πρωτοκλασάτα στελέχη με προεξάρχοντα τον κ. Ραγκούση ασκούν σκληρή κριτική στις επιλογές Βενιζέλου, ξεχνόντας ότι αυτοί πριν από λίγο καιρό έπαιρναν τις αποφάσεις.

Ένα άλλο γεγονός που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στους ψηφοφόρους είναι και η θλιβερή εμφάνιση του Βενιζέλου στον κ. Χατζηνικολάου, πολλοί σχολιάζουν ότι αυτό ήταν και το πολιτικό του τέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες