Pages

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Σαμαράς: "Είναι νεροκουβαλητές του ΠΑΣΟΚ"

Δύο ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες και ο Πρόεδρος της ΝΔ απορρίπτει με κατηγορηματικό τρόπο όλα τα σενάρια συγκυβέρνησης και ζήτησε από τους πολίτες καθαρή εντολή.

Ο Αντώνης Σαμαράς στην κεντρική προεκλογική του ομιλία στο Ζάππειο, παρουσία του Κώστα Καραμανλή, προσπάθησε να κερδίσει τους αναποφάσιστους.

«Κάποιοι πιέζουν να «συγκυβερνήσουμε» με το ΠΑΣΟΚ. Κι όσο εμείς εξηγούμε γιατί δεν θέλουμε, τόσο εκείνοι επιμένουν. Ε λοιπόν, όσο εκείνοι επιμένουν τόσο κι εγώ θα συνεχίσω να τους λέω: Δεν...
θέλω να συγκυβερνήσω με το ΠΑΣΟΚ! Και δεν συμφέρει τον Ελληνικό λαό να γίνει τέτοια «συγκυβέρνηση».

Ο Πρόεδρος της ΝΔ ολοκληρώνει τον προεκλογικό του αγώνα με ανοιχτή συγκέντρωση στην Αλεξανδρούπολη

Παρά το γεγονός ότι η ΝΔ για πρώτη φορά στην ιστορία της θα έχει απέναντι της τρία κεντροδεξιά κόμματα, ο Αντώνης Σαμαράς συνεχίζει την κατά μέτωπο επίθεση, τονίζοντας πως η ψήφος προς τα συγκεκριμένα κόμματα θα δώσει πολιτική ασυλία στο ΠΑΣΟΚ

«Είναι νεροκουβαλητές του ΠΑΣΟΚ. Δεν λένε τίποτε, δεν προτείνουν τίποτε, απλώς βάζουν εμπόδια στην ισχυρή λαϊκή εντολή της Νέας Δημοκρατίας, και βοηθούν το ΠΑΣΟΚ να «πέσει στα μαλακά».

Στο στόχαστρο του Προέδρου της ΝΔ έχει μπει για τα καλά και η Χρυσή Αυγή. Δεν θα πρέπει να θεωρείται τυχαία η σφοδρή επίθεση που εξαπέλυσε ο Αντώνης Σαμαράς από το Ζάππειο, το οποίο βρίσκεται στην περιφέρεια της Α΄ Αθήνας και το ακροδεξιό κόμμα παραδοσιακά συγκεντρώνει τα υψηλότερα ποσοστά. Παρομοίασε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με τους κουκουλοφόρους και αναφέρθηκε στην Πηνελόπη Δέλτα.

«Όπως και οι κουκουλοφόροι – έτσι κι αυτοί - κρύβουν τα πρόσωπά τους. Να το θυμάστε: Η ναζιστική κατοχή υπέγραψε με αίμα φονικό, τις χειρότερες στιγμές που γνώρισαν οι γονείς μας και οι γονείς των γονιών μας, από το φασισμό. Ανάμεσα τους, μια Ελληνίδα συγγραφέας, η Πηνελόπη Δέλτα, αυτοκτόνησε όταν άκουσε ότι σηκώθηκε η σβάστικα, η μισητή σημαία των Ναζί, στην Ακρόπολη. Δεν δέχομαι ως Έλληνας, η σημαία των Ναζί να εμφανιστεί μέσα στην Ελληνική Βουλή»

Real.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες