Pages

Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Τράμπα Ραγκούση με Ρήγα στις Κυκλάδες...

...ονειρεύονται οι πασόκοι.

Μαθαίνουμε εξ εγκύρων πηγών ότι μερίδα τοπικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ Νάξου που βρίσκονται εντός εκτός και επί τ’ αυτά της Εφημερίδας «ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ» εισηγήθηκαν (Να πούμε εδώ ότι όπως υποστηρίζουν κάποιοι στην Νάξο τα στελέχη αυτά μόνο ΠΑΣΟΚ δεν ψηφίσαν στις 6 του Μάη) στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ πως για να μπορέσει το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του Ιούνη να κερδίσει πάλι τη χαμένη βουλευτική έδρα στις Κυκλάδες δεν θα πρέπει να συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του κόμματος τον...
πρώτο σε σταυρούς υποψήφιο βουλευτή Παναγιώτη Ρήγα.

Διότι, όπως υποστηρίζουν, παλαιά στελέχη του ΠΑΣΟΚ που έχουν υπηρετήσει την Τοπική Αυτοδιοίκηση όπως Νομάρχης, πρώην Νομαρχιακοί Σύμβουλοι, πρώην και νυν Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι αλλά και δεκάδες άλλοι που έχουν πλαισιώσει κατά καιρούς τα κομματικά όργανα, είναι ταγμένοι κατά της υποψηφιότητας του κ. Ρήγα.

Χαρακτηριστικά πρότειναν να είναι πρώτος υποψήφιος βουλευτής στις Κυκλάδες ο αποτυχών να εκλεγεί στην Β’ Αθηνών Γιάννης Ραγκούσης και ο Παναγιώτης Ρήγας να πάρει τη θέση του Γιάννη Ραγκούση στην Β’ Αθηνών.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ο Παναγιώτης Ρήγας είναι αντίθετος σε μια τέτοια τράμπα κάτι που θεωρείτε λογικό καθώς αυτόματα η αποδοχή της βάζει τέλος στη πολιτική του σταδιοδρομία. Τι στιγμή μάλιστα που οι μετρήσεις δείχνουν το ΠΑΣΟΚ να είναι παρά πολύ κοντά στο να κερδίσει πάλι τη χαμένη βουλευτική έδρα στις Κυκλάδες και ο ίδιος να είναι και πάλι βουλευτής. Ενώ αν αποδεχτεί την τράμπα να είναι υποψήφιος στην Β’ Αθηνών δεν είναι καθόλου σίγουρο.

Εδώ όμως προκύπτουν τα εξής ερωτήματα:

α)Η εισήγηση για την τράμπα ήταν εν αγνοία του Γιάννη Ραγκούση;
β)Γνώριζε και όλα έγιναν καθ’ υπόδειξη του για να διασωθεί πολιτικά ο ίδιος;
Τέλος, ότι και αν ισχύει ο άνθρωπος που θα έφερνε το καινούργιο στην πολιτική ζωή του τόπου πρέπει να μας πει αν γνώριζε ή δεν γνώριζε και ποια είναι η θέση του; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες