Pages

Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2008

Νόμιμος ή παράνομος;

Συμπολίτης μας, πριν λίγο καιρό, κατέθεσε στο Δήμο Πάρου αίτηση, προκειμένου να του χορηγηθεί άδεια για την κατασκευή πέργκολας στο σπίτι του, ο συμπολίτης μας αυτός ήθελε να είναι νόμιμος, (τρομάρα του), σε αντίθεση με την πλειοψηφία, που όταν πρόκειται να κατασκευάσει πέργκολα δεν ζητάει άδεια.
Το δημοτικό συμβούλιο απέρριψε ομόφωνα την αίτηση του, γιατί θεώρησε ότι η κατασκευή πέργκολας αντίκειται στην κείμενη νομοθεσία. Μέχρι εδώ κανένα πρόβλημα, αν και πιστεύουμε ότι σωστά αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο, η ένστασή μας όμως, είναι, στη συμπεριφορά ενός Δημοτικού Συμβούλου της πλειοψηφίας, που ενώ ψήφισε ενάντια στην αίτηση του συμπολίτη μας, αυτός έχει κατασκευάσει και διατηρεί έξω από το κατάστημά του, πέργκολα χωρίς άδεια, η οποία παρακαλώ, έχει χαρακτηρισθεί από την Πολεοδομία αυθαίρετη. Τι άραγε πρέπει να κάνει ο συμπολίτης μας;

10 σχόλια:

  1. Οταν έχεις κολλητο τον ΝΤΟΥΤΣΕ,.ολα μπορεις να τα κάνεις.Ακόμη και πρόεδρος δημοτικού φορέα γίνεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να περιμένει τις εκλογές. Αυτοί που του αρνηθήκανε θα του υποσχεθούν οτι οταν θάρθει το ΠΑΣΟΚ θ'αλλάξουνε το νόμο και θα βάλει την πέργολα. Το έχουμε ξαναδεί το έργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ διαχειριστή του Paros Press.
    Με αναγκάζεται να επιστήσω την προσοχή σας, και να σας κάνω ορισμένες επισημάνσεις. Το Δημοτικό Συμβούλιο σε τέτοιου είδους αιτήματα πολιτών αποφασίζει βάση γνωμοδότησης του νομικού συμβούλου και των τεχνικών υπηρεσιών.
    Όσο για την πέργολα μου φυσικά και ΕΧΕΙ ΕΓΚΡΙΣΗ της πολεοδομίας, η οποία είναι στη διάθεση του οποιουδήποτε, και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ. Είκοσι χρονιά έχει πέργολα το συγκεκριμένο μαγαζί. Από και πέρα χρήση αντιανεμικών κάνει όλη η Ελλάδα και δεν θα μπορούσα να είμαι εγώ ο μόνος που θα έκλεινε το μαγαζί του το χειμώνα. Αν θέλατε κάτι τέτοιο είστε αφελής γιατί δεν σκοπεύω να στερήσω από την οικογένεια μου από ένα βιοποριστικό εισόδημα για χάρη σας. Μου δίνετε ακόμη το δικαίωμα να σας χαρακτηρίσω κακοήθη, μια που με συκοφαντείται χωρίς διασταύρωση στοιχειών, κάτι που εξέπληξε διότι είχα σχηματίσει διαφορετική εικόνα για την παιδεία σας αγαπητέ ΧΧΧΧ. Η μήπως είναι απλά προσπάθεια πολιτικού χτυπήματος κάτω από τη μέση?
    Προς σχολιαστή 5:18. Τόσο δυνατός είναι λοιπόν ο ΝΤΟΥΤΣΕ. που ψηφίζουν για χάρη του ομόφωνα, ολόκληρα διοικητικά συμβούλια που απαρτίζονται από πρώην δημάρχους, προέδρους, δημ. Συμβούλους Πάρου και Αντιπάρου.
    Προς σχολιαστή 12:41. Σίγουρα οι Έλληνες πολίτες στις επόμενες βουλευτικές εκλογές θα επιδώσουν, όπως κάθε φορά τους πολιτικούς συσχετισμούς που επιθυμούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Πρόκειται για αυθαίρετη κατασκευή κλειστής πέργκολας με τοποθέτηση προστατευτικών νάϋλον στις πλευρές ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων του Καφέ ..."
    Μήπως σας θυμίζει κάτι αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ειναι σαφης η αποφαση για την
    αυθαιρετη κατασκευη της περγκολας
    του συγκεκριμενου δημοτικου συμβουλου στην καφετερια του.
    Μενει να δουμε αν θα τη σεβαστει
    η οχι.

    Παντως το θεμα θα εχει και
    συνεχεια καθως μαθαινουμε οτι
    υπαρχουν και αλλες παραβασεις
    (κλιμακοστασιο κα )
    στο χωρο
    που τις εχει καταγγειλει
    ο φυσικος ιδιοκτητης του χωρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. γεια σου ρε Βαγγέλη εισαγγελέα του ίντερνετ. Γεια σου ρε Βαγγέλη φαστοστόμουτρο. Ου να χαθείτε αλήτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. kala h pergkola paranomh h maneta kapetanio?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. γεία σου ρε Χρήστο αντιεισαγγελέα του ιντερνετ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Περασε μια βδομαδα Παροςπρες που γινετεαι χαμος στην Ελλαδα, και ακομα να παρεις ειδηση;;;...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τα θέματα σου έχουν σχέση με την Ελλάδα ή όχι.
    Παρατηρητής

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες